Νεα πρασινη αποστολη απο το Followgeen του Δημου Κομοτηνης

Μας καλεί να ενημερωθούμε για τα πράσινα σημεία και τις γωνιές ανακύκλωσης στην πόλη μας

Το Followgreen Δήμου Κομοτηνής στη νέα του πράσινη αποστολή, καλεί τους πολίτες να ενημερωθούν σχετικά με τα πράσινα σημεία και τις γωνιές ανακύκλωσης στις πόλεις μας, που αποτελούν το μέλλον της ανακύκλωσης και της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Λάβετε μέρος στο Green Mission «Tα πράσινα σημεία και οι γωνιές ανακύκλωσης στις πόλεις μας» μέσω του συνδέσμου www.followgreen.gr/komotini/mission/single/currnet και κερδίστε μία κούπα ταξιδιού.

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής

Η ανάδειξη της/του νικήτριας/ή της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής της/του νικήτριας/ή μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων της/του. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

Να θυμίσουμε ότι κάθε μήνα, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα! Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής – GreenMission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.