Νεα ενοπλη ληστεια με λεια πανω απο 40.000 ευρω στην Ξανθη

7–8 άτομα εισέβαλλαν τις πρώτες πρωινές ώρες και ακινητοποίησαν την οικογένεια – Χτύπησαν τον ηλικιωμένο

Σοκ και τρόμο προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης η νέα ληστεία που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης ( 4,30 π.μ.) σε διώροφη κατοικία στο 1ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγος (απέναντι από το Νεκροταφεία).

Όπως αναφέρει το empros.gr, περίπου 7–8 ένοπλοι εισέβαλλαν και στους δύο ορόφους και αφού ακινητοποίησαν τους ενοίκους αφαίρεσαν πάνω από 40.000 ευρώ, σε χρήματα και τιμαλφή και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην διώροφη κατοικία διαμένει μια οικογένεια. Στον α’ όροφο ο γιος με την σύζυγό του και στον β΄ όροφο ο ηλικιωμένος πατέρας του με την μητέρα του. Τέσσερις από τους δράστες εισέβαλλαν στον α’ όροφο και οι άλλοι τέσσερις στον β’ όροφο απειλώντας και χτυπώντας μάλιστα τον ηλικιωμένο στο πηγούνι, ενώ τον σκέπασαν με μια κουβέρτα για να μην διακρίνει τα χαρακτηριστικά τους. Ο ηλικιωμένος νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Ξάνθης.

Συναγερμός έχει σημαίνει στις Αστυνομικές αρχές, που διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι είναι το δεύτερο περιστατικό ληστείας σε διάστημα λίγων ημερών. Το πρώτο συνέβη σε μονοκατοικία στην Φελώνη και με τον ίδιο τρόπο: Ένοπλη ληστεία με ίδιο αριθμό δραστών. Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν ως πιθανό ενδεχόμενο τη σύνδεση των δύο ληστειών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.