Νεα εκκληση για αλληλεγγυη απο τον Μανσουρ Γιαβας

Ζητά τη στήριξη της εστίασης με εκστρατεία προ-παραγγελίας

Ο Μητροπολιτικός Δήμος της Άγκυρας ξεκίνησε εκστρατεία προ-παραγγελίας για να ανακουφίσει την εστίαση, η οποία διανύει δύσκολες μέρες.

Ο Μητροπολιτικός Δήμαρχος της Άγκυρας Μανσούρ Γιαβάς, ο οποίος ξεκίνησε την εκστρατεία προ-παραγγελίας, απευθυνόμενος στους κατοίκους της πρωτεύουσας μέσω κοινωνικών μέσων δικτύωσης προέτρεψε: «Ας υποστηρίξουμε τους επαγγελματίες της εστίασης, πληρώνοντας εκ των προτέρων από σήμερα, και με την κανονικότητα, να μοιραστούμε μαζί την αφθονία των τροφίμων. Υπάρχει αλληλεγγύη και πίστη στη μαγιά αυτής της πόλης. Θα επαναφέρουμε την ελπίδα με καλοσύνη».

Ο Δήμαρχος, ο οποίος διοργάνωσε διάφορες εκστρατείες αλληλεγγύης στην Άγκυρα οι οποίες εξαπλώθηκαν σε όλη την Τουρκία, πρόσθεσε μία ακόμη στο κίνημα καλοσύνης και ζήτησε από τους πολίτες να στηρίξουν τους επαγγελματίες εστίασης για να επιβιώσουν στην δύσκολη εποχή της πανδημίας κάνοντας προ-παραγγελίες.

Ο Δήμαρχος Γιαβάς, ο οποίος έχει προηγουμένως ζητήσει από τους πολίτες να παραγγέλνουν στις ημέρες των περιορισμών της απαγόρευσης της κυκλοφορίας που επιβάλλονται τα Σαββατοκύριακα, αύξησε περαιτέρω αυτή την υποστήριξη με την εκστρατεία προπληρωμένων παραγγελιών.

Οι πολίτες που επιθυμούν να υποστηρίξουν την εστίαση, μετά την επιλογή καταστήματος μέσω του διαδικτύου, θα τους διαβιβάζονται με γραπτό μήνυμα (SMS) τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού του καταστήματος για να κάνουν την προ-παραγγελία τους. Με την κανονικότητα οι πολίτες θα μπορούν να μεταβαίνουν σε καταστήματα όπου πλήρωσαν εκ των προτέρων, με απόδειξη πληρωμής και θα λαμβάνουν αυτό που είχαν προ-παραγγείλει.

Πηγή: ozcu.com.tr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.