Νεα χρονια, νεα πολυχρωμη αρχη για την Κοινοτητα Νεων Κομοτηνης

Παρουσίασαν τα φετινά τμήματα τους μέσω μίας σειράς δρωμένων σε κεντρικά σημεία της πόλης

Μέσα από μία πολύχρωμη στην κυριολεξία, σειρά δρωμένων αποφάσισαν  να γνωστοποιήσουν στην κοινωνία της Κομοτηνής, την έναρξη της νέας χρονιά, και επομένως και των νέων τμημάτων που λειτουργούν στο πλαίσιο αυτής, τα μέλη της Κοινότητας Νέων Κομοτηνής.
 
Με αφορμή την πρώτη γενική συνέλευση παλαιών και νέων μελών της Κοινότητας, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, μία ομάδα αυτών, εκπροσωπώντας στο σύνολο τα τμήματα που θα λειτουργήσουν και φέτος στο Στέκι τους στη συμβολή των οδών Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης και Ιερωνύμου, ξεχύθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στους δρόμους της Κομοτηνής, μοιράζοντας έντυπο υλικό και πληροφορώντας μικρούς και μεγάλους για τη λειτουργία της Κοινότητας.
 
Η αρχή έγινε από την κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, όπου με μία σειρά θεατρικών και παραστατικών δρωμένων παρουσίασαν τα επτά διαφορετικά τμήματα που θα λειτουργούν φέτος στην Κοινότητα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται τμήματα ραδιοφώνου, φωτογραφίας, λογοτεχνίας, θεάτρου, μουσικής, επιτραπέζιων και κινηματογράφου.
 
Ακολούθως η πολύχρωμη ομάδα της Κοινότητας Νέων ξεχύθηκε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης καθώς και στους πεζοδρόμους της Ερμού και της Βενιζέλου ενημερώνοντας διερχόμενους αλλά και τους θαμώνες των καταστημάτων.

Η Κοινότητα Νέων Κομοτηνής  με σεβασμό στην 30χρονη και πλέον παράδοσή της, φέτος διαπνέεται από έναν αέρα αλλαγής, όπως τόνισαν μιλώντας στον «ΠτΘ» οι κ.κ. Γεράσιμος Πλαμαντούρας και Βαγγελίτσα Γαλλή, μέλη τους Δ.Σ. . Αλλαγή που όπως εξήγησαν συνίσταται σε μεγαλύτερη δραστηριοποίηση των μελών της, περισσότερες δράσεις, δημιουργία και διασκέδαση καθώς και περισσότερη «συνδιαλλαγή» – συμμετοχή με την τοπική κοινωνία.
 

Στόχος άλλωστε της Κοινότητας, όπως επεσήμαναν, ήταν, είναι και θα είναι η  προώθηση του πολιτισμού, η ελεύθερη έκφραση της δημιουργικότητας των μελών της, τα οποία δεν περιορίζονται στην φοιτητιώσα νεολαία της πόλης αλλά γενικότερα σε όλους τους νέους που επιθυμούν να συνδιαλεχθούν, να γνωρίσουν νέα άτομα και να βρουν διεξόδους έκφρασης και δημιουργίας.
 

Το φετινό πρόγραμμα των Τμημάτων:

 
Θεατρικό: Κυριακή 21:00
Λογοτεχνικό: Τετάρτη 20:00
Κινηματογραφικό: Πέμπτη 19:00
Επιτραπέζια: Παρασκευή 20:30
Μουσικό/Ραδιοφωνικό: Σάββατο 16:00
Φωτογραφικό: Σάββατο 18:00

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.