Ναρκωτικα «ξετρυπωσε» αστυνομικος σκυλος απο την οικια 52χρονης στην Κομοτηνη

Κατασχέθηκαν 181 φαρμακευτικά δισκία

Συνελήφθη στις 29-2-2016 το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 52χρονη κατηγορούμενη για κατοχή ναρκωτικών.
 
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 52χρονη, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία της, εντόπισαν 181 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων STEDON και LONARID, τα οποία και κατέσχεσαν.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

10 Σύριους μετέφεραν παράνομα στη χώρα δύο διακινητές

Πιάστηκαν στον Έβρο

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα το πρωί, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, δύο διακινητές, ένας 66χρονος Έλληνας και μία 43χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δέκα, υπηκόους Συρίας.
 
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι τους εντόπισαν να οδηγούν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και να μεταφέρουν με αυτά, παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, συνολικά δέκα άτομα.
 
Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα και τέσσερα κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.