Ναρκωτικα προσπαθησε να «περασει» στο κρατητηριο του Α.Τ. Ξανθης ανηλικη

Επισκέφθηκε 17χρονο κρατούμενο

Συνελήφθη την Τετάρτη το απόγευμα, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, 16χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και τον 17χρονο, κρατούμενο στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης.
 
Αναλυτικότερα, η 16χρονη, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, επιχείρησε να προμηθεύσει τον 17χρονο, κρατούμενο σε αυτά, με μία συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.
 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης. 

Πορτοφόλι έκλεψε από τσάντα υπαλλήλου ανήλικος στην Ξάνθη

Συνελήφθη, την Τετάρτη το πρωί, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 17χρονος, διότι εισήλθε σε κατάστημα της πόλης και αφαίρεσε από την τσάντα 26χρονης, υπαλλήλου, ένα πορτοφόλι.
 
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε το αφαιρεθέν πορτοφόλι, το οποίο παρελήφθη από την 26χρονη. Σημειώνεται ότι σε βάρος του 17χρονου εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.