«Ναι» στο 24ωρο «λουκετο» απο τα καφε της Κομοτηνης

Στο «χορό» της κινητοποίησης της Πέμπτης και οι αρτοποιοί της Ροδόπης

Η αναστάτωση, που προκλήθηκε στους κόλπους της τοπικής αγοράς, λόγω της επιλογής του Σωματείου Καφεποτοπωλών να συμμετάσχει μερικώς στις κινητοποιήσεις 4ης Φεβρουαρίου, αποδείχτηκε ικανή για να προκαλέσει την επανεξέταση της στάσης του κλάδου και να οδηγήσει τελικά στην απόφαση για το 24ωρο κλείσιμο των καφέ. Οι διαβουλεύσεις μεταξύ των επαγγελματιών, οι οποίες είχαν ξεκινήσει από τη δημοσιοποίηση της πρώτης απόφασης, ολοκληρώθηκαν τελικά τις βραδινές ώρες της Κυριακής.

Στην ανακοίνωση, που εκδόθηκε σήμερα το πρωί, το Σωματείο Καφεποτοπωλών Καταστηματαρχών Κομοτηνής γνωστοποιεί ότι θα συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία της 4ης Φεβρουαρίου και καλεί τα μέλη του να κρατήσουν τα καταστήματά τους κλειστά για όλο το 24ωρο.

Να σημειωθεί ότι μία δεύτερη εκκρεμότητα ενόψει της προμηνυόμενης ως δυναμικής κινητοποίησης της Πέμπτης ήταν η στάση που θα κρατούσαν οι αρτοποιοί της πόλης, το σωματείο των οποίων δεν είχε λάβει μέρος στη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας την περασμένη Τετάρτη. Τελικά, με επίσης σημερινή ανακοίνωσή του, το Σωματείο Αρτοποιών ξεκαθαρίζει τη στάση του, γνωστοποιώντας ότι συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της 4ης Φεβρουαρίου και καλώντας ως εκ τούτου τους καταναλωτές να προμηθευτούν ψωμί για δύο ημέρες την Τετάρτη.  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.