Να κανει τη διαφορα στην πολη θελει το Δημοτικο Συμβουλιο Νεων

Το προεδρείο του εξέλεξε το σώμα στην πρώτη του συνεδρίαση – πρώτος Πρόεδρος ο Αλέξανδρος Χατζόπουλος

Να φέρει φρέσκες ιδέες, και προτάσεις που θα βελτιώσουν από όλες τις πλευρές την πόλη της Κομοτηνής, φιλοδοξεί το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων, το οποίο την Τετάρτη 4 Μαΐου πραγματοποίησε την πρώτη συνεδρίασή του, εκλέγοντας το πρώτο του Προεδρείο.

Απαρτίζεται από 41 Νέους Δημοτικούς Συμβούλους, με 20 αναπληρωματικούς, και λειτουργεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κομοτηνής και το Τμήμα Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, με τη συνεργασία του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής και την υποστήριξη του Κέντρου Νεολαίας και Εθελοντισμού exagono του Δήμου Κομοτηνής.

Πρόεδρος αναδείχθηκε ο κ. Αλέξανδρος Χατζόπουλος, αντιπρόεδρος η κ. Ανδρονίκη Δαλκυριάδου, Γραμματέας η Κωνσταντίνα Ραχμανίδου, ενώ εκπρόσωπος τύπου, μια καινοτομία που εισήγαγε το Συμβούλιο, είναι ο Γιώργος Παχούμης.

Όπως τόνισε ο κ. Χατζόπουλος, οι συνεδριάσεις του οργάνου θα γίνονται κάθε μήνα, το πρώτο δεκαήμερό του, φιλοδοξώντας να παράγει γόνιμο για την πόλη έργο.

«Σκοπός μας είναι να αφυπνίσουμε τους νέους της πόλης και τους πολίτες της Κομοτηνής, με νέες, καινοτόμες και καινούριές ιδέες, που θα καταθέτουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο» σημείωσε, το οποίο θα μπορεί αν το επιθυμεί να τις εγκρίνει και να τις υλοποιεί.

«Είμαστε ένα ωραίο Δημοτικό Συμβούλιο νέων, υπάρχει όρεξη και μεράκι, και θα εργαστούμε όλοι μαζί για να γίνουν δράσεις» ανέφερε. Πρώτη τους είναι αυτή της δημιουργίας του Πάρκου Τσέπης, που θα ξεκινήσει σήμερα Σάββατο, όμως κατά τα άλλα, βρίσκονται ακόμα στην φάση του προγραμματισμού.

Υποσχέθηκε παρόλα αυτά πως από την επόμενη συνεδρίαση, τον Ιούνιο, θα ξεκινήσουν να ξεδιπλώνουν τις ιδέες τους και τις προτάσεις τους, που θα μετουσιωθούν αργότερα και σε δράσεις.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.