Να φτιαξουμε το πιο ψηλο δεντρο… με γαλατα εβαπορε καλει ολους μας ο αργοπορημενος Αη Βασιλης

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στην κεντρική πλατεία

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 11.00 ο αργοπορημένος Άη Βασίλης της πόλης μας πρόκειται να βάλει τα αθλητικά του και να πάει στην κεντρική πλατεία της πόλης μας για μια πρωτότυπη αθλητική δράση.
 
Ο λόγος για την πρωτοβουλία του ΠΑΣ Πρωταθλητών και του Αθλητικού Συλλόγου «Ηρόδικος» που μας καλούν να φορέσουμε τα αθλητικά μας να πάρουμε μαζί μας και ένα γάλα εβαπορέ και να τρέξουμε μαζί γύρω από την πλατεία. Σκοπός της δράσης είναι να φτιαχτεί το ψηλότερο δέντρο από γάλατα εβαπορέ που στη συνέχεια θα γεμίζουν τους σάκους του Άη Βασίλη, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την εθελοντική δράση που συμβαίνει αυτές τις μέρες στην πόλη μας.
 
«Καλούμε όλη την πόλη σε έναν αγώνα δρόμου όπου ο υγιής ανταγωνισμός και η προσφορά θα είναι το ζητούμενο μας και έτσι μέσα στα πλαίσια της δράσης “Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα” να ΄δείξουμε και εμείς την αγάπη μας για τα παιδιά της διπλανής πόρτας. Ας στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια που η αξία της σε ευρώ είναι μικρή αλλά σε αγάπη τεράστια!
 
Ευχαριστούμε όσους συλλόγους ήδη στηρίζουν την εκδήλωση μας αλλά και όσους θα το κάνουν! Ελπίζουμε και ευχόμαστε τα καταστήματα καφέ και εστίασης που βρίσκονται στην πλατεία να μας στηρίξουν και αυτά γιατί είναι για καλό σκοπό» είναι το μήνυμα των διοργανωτών για τη δράση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.