Μνημοσυνο για τους αποδημησαντες δημαρχους Κομοτηνης

Παρουσία του Δημάρχου Κομοτηνής, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και συγγενών των κεκοιμημένων - Θα πραγματοποιείται εφεξής το Σάββατο της πρώτης εβδομάδας των Νηστειών

Το πρωί του Σαββάτου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, που τελέστηκε στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Κομοτηνής, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος, παρουσία του Δημάρχου Κομοτηνής κ. Γεωργίου Πετρίδη, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και συγγενών των κεκοιμημένων τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των διατελεσάντων Δημάρχων Κομοτηνής, όπως και όλων των κατοίκων της πόλεως που αναπαύονται στο κοιμητήριο Κομοτηνής.
 
Να σημειωθεί ότι από φέτος καθιερώνεται για πρώτη φορά η τέλεση του μνημοσύνου αυτού από την Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής σε συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής το οποίο θα τελείται εφεξής κάθε έτος το Σάββατο της πρώτης εβδομάδας των Νηστειών, κατά το οποίο η Εκκλησία μας γιορτάζει την ανάμνηση του διά κολλύβων θαύματος του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.