Μνημονιο συνεργασιας υπογραφουν ΣΕΓΕ – ΕΒΕΡ και Επιτροπη Ισοτητας της ΠΑΜΘ

Επικεφαλής του παραρτήματος που ιδρύεται η Φ. Καζάκου

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12:30, στην Αίθουσα Συσκέψεων του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης  θα υπογραφεί Μνημόνιο Συνεργασίας από το Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε. σε συνεργασία με το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης – Ε.Β.Ε.Ρ. και την Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  και θα πραγματοποιηθεί Συνάντηση Εργασίας με τοπικούς φορείς, με αφορμή την ίδρυση του Περιφερειακού Τμήματος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε. στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την Υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας για την Ίδρυση του Παραρτήματος, στη συνέχεια θα ακολουθήσει Συνάντηση Εργασίας των φορέων και θα ολοκληρωθεί με την παραχώρηση συνεντεύξεων των εκπροσώπων. 

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδας (Σ.Ε.Γ.Ε.) είναι μία Οργάνωση, με πανελλήνιο μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και απευθύνεται στις γυναίκες που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1997 στη Θεσσαλονίκη και διοικείται από 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο. Σκοπός του Συνδέσμου είναι η ενδυνάμωση, για την επιχειρηματική και διαπροσωπική εξέλιξη κάθε γυναίκας. Για την εξυπηρέτηση του σκοπού μας διοργανώνουμε ομαδικές και ατομικές δράσεις, με σκοπό την δυναμικότερη παρουσία των γυναικών σε θέσεις ευθύνης, καθώς και την καλύτερη διαχείριση των προκλήσεων στον επιχειρηματικό χώρο. Θεμελιώδης στόχος του Σ.Ε.Γ.Ε είναι η αλληλεπίδραση των μελών, σε ένα δίκτυο ισχυρών επιχειρήσεων της εγχώριας και της παγκόσμιας αγοράς. 

«Σε αυτήν μας την προσπάθεια και με τη συμβολή του εξαίρετου μέλους μας κ. Φελίνας Καζάκου, η οποία θα ηγηθεί του παραρτήματος, ευελπιστούμε στη συνεργασία και στη συνύπαρξη των τριών φορέων και θα χαρούμε ιδιαίτερα για την έναρξη της συνεργασίας αυτής που στόχο έχει την ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας στη χώρα μας» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΣΕΓΕ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.