Μηνυματα στηριξης απο αιρετους και θεσμικους προς τον Μητροπολιτη Μαρωνειας και Κομοτηνης κ.κ. Παντελεημων

Την στήριξή τους προς τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, με αφορμή δημοσίευμα ηλεκτρονικής εφημερίδας σχετικά με την τέλεση αγιασμού εκ μέρους του «σε μασονική λέσχη», εξέφρασαν δια μέσου των προσωπικών τους λογαριασμών στο Facebook αρκετοί συμπολίτες μας, μεταξύ των οποίων και αιρετοί όπως ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, ο δήμαρχος Κομοτηνής κ.Γιώργος Πετρίδης, καθώς επίσης και ο πρώην βουλευτής Ροδόπης κ.Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου ν.Ροδόπης κ. Γιώργος Κυμπαρίδης και η  πολιτευτής της ΝΔ κ.Βούλα Ελευθεριάδου. 

Νίκος Τσαλικίδης «Καταδικάζω απερίφραστα και με αποτροπιασμό κάθε τέτοιου είδους λασπολογίες, από όπου και αν προέρχονται» 

Με αφορμή δημοσίευμα σχετικά με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα, θα ήθελα να καταδικάσω απερίφραστα και με αποτροπιασμό κάθε τέτοιου είδους λασπολογίες, από όπου και αν προέρχονται και θίγουν θεσμούς, τους οποίους διαχρονικά η Πατρίδα μας η Θράκη στήριξε, και όπου στηρίζεται για να επιβιώνει από εχθρούς πάσης φύσεως. Οφείλουμε να σεβαστούμε τον Θρησκευτικό μας ηγέτη, ο οποίος με κύρος και αξιοπρέπεια τιμά το θεσμικό του ρόλο και εργάζεται ακατάπαυστα για το καλό του τόπου. 

Γιώργος Πετρίδης «Ο Σεβασμιώτατος είναι το μεγαλύτερο ηθικό και πνευματικό κεφάλαιο για τον τόπο μας» 

Με αφορμή τη χυδαία διαδικτυακή επίθεση στον Δεσπότη μας, θεωρώ χρέος μου να δηλώσω ότι Σεβασμιώτατος είναι το μεγαλύτερο ηθικό και πνευματικό κεφάλαιο για τον τόπο μας. Οι συκοφάντες του, να είναι βέβαιοι ότι σε όλους όσους τον γνωρίζουμε και έχουμε γίνει κοινωνοί της πνευματικότητάς του, μόνο αηδία και αποστροφή προκαλούν αυτές οι επιθέσεις… 

Ευριπίδης Στυλιανίδης «Ο Μητροπολίτης είναι ο ισχυρότερος πυλώνας υποστήριξης της πατρίδας και της Ορθοδοξίας, που παραμένει όρθιος στη Ροδόπη» 

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων είναι ο ισχυρότερος πυλώνας υποστήριξης της πατρίδας και της Ορθοδοξίας, που παραμένει όρθιος στη Ροδόπη. Κάθε κακόβουλη επίθεση εναντίον του υπονομεύει τον κοινό μας αγώνα για τη Θράκη και την Ελλάδα. Επειδή το έζησα και το ζω το καταλαβαίνω περισσότερο από τον καθένα. Σταματήστε πριν να είναι αργά…! 

Γιώργος Κυμπαρίδης «Προσπάθειες σπίλωσης του προσώπου του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, δεν αγγίζουν και δεν επηρεάζουν κανέναν» 

Η εξαιρετική παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής και η επιτέλεση του ιερού του καθήκοντος με το κύρος και την εντιμότητα που τον διακρίνει, τον έχει καθιερώσει πλέον στη συνείδηση όλων μας ως άξιο Ποιμενάρχη. Προσπάθειες σπίλωσης του προσώπου του, όπως αυτή που δέχτηκε δεν αγγίζουν και δεν επηρεάζουν κανέναν. 

Βούλα Ελευθεριάδου «Όσοι λοιδορούν και καπηλεύονται τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής προσφέρουν τις χείριστες των υπηρεσιών για τον τόπο» 

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής αποτελεί το σύμβολο της πίστης στη Ροδόπη. Όσοι τον λοιδορούν και τον καπηλεύονται προσφέρουν τις χείριστες των υπηρεσιών για τον τόπο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.