Mηνυμα του Δημαρχου Κομοτηνης για τη νεα σχολικη χρονια

«Να κάνουμε το νέο σχολικό έτος, έτος δημιουργίας, υγειονομικής ασφάλειας και προόδου»

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης, απεύθυνε στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς της περιοχής μας το δικό του μήνυμα.

Σε αυτό σημειώνει:

«Με την ευκαιρία της επίσημης έναρξης της σχολικής χρονιάς θέλω να ευχηθώ σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του τόπου μας καλή, γόνιμη και δημιουργική αρχή. Το έτος που διανοίγεται μπροστά μας ευελπιστώ ότι θα κυλήσει χωρίς τα εμπόδια και τις δυσκολίες που επέφερε πέρυσι η πανδημία. Η παιδεία που παρέχουν οι δομές της εκπαίδευσής μας αποτελεί το ασφαλές εχέγγυο για την κοινωνία που οραματιζόμαστε. Μια κοινωνία με κατάρτιση, γνώση, ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Όλοι μαζί, εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς και Δημοτική Αρχή, θα συνεργαστούμε αγαστά και αρμονικά, ούτως ώστε να επιλύουμε τα όποια προβλήματα προκύπτουν και να καταφέρουμε την επίτευξη των στόχων μας για τη νέα σχολική χρονιά.

Με φώτιση, πνεύμα συμπόρευσης και κατανόησης ο καθένας από το μετερίζι του και στο μέτρο των δυνατοτήτων του πορευόμαστε μαζί για να κάνουμε το νέο σχολικό έτος, έτος δημιουργίας, υγειονομικής ασφάλειας και προόδου. Καλή χρονιά σε όλους!»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.