Μηνυμα Παναγιωτη Κεραμαρη προς τους εκπαιδευτικους της ΑΜ-Θ για τη νεα σχολικη χρονια

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 θα γίνει ο αγιασμός σε όλα τα σχολεία της χώρας, σηματοδοτώντας και την επιστροφή των μαθητών στα σχολικά θρανία. Η επιστροφή ωστόσο δασκάλων και καθηγητών στις σχολικές αίθουσες, ως είθισται ήρθε νωρίτερα και μάλιστα την τρέχουσα εβδομάδα, για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των σχολικών μονάδων.
 
Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Παναγιώτης Κεραμάρης σε μήνυμά του εύχεται καλή σχολική χρονιά στο σύνολο των εκπαιδευτικών της ΠΑΜ-Θ επισημαίνοντας πως «η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας-Θράκης θα συνεχίσει να στέκεται συνοδοιπόρος σας σε εκπαιδευτικό και διοικητικό επίπεδο». 

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Κεραμάρη έχει ως εξής: 

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητές συναδέλφισσες,
 
Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εύχομαι σε όλους σας μία δημιουργική και πετυχημένη πορεία, ώστε με ζήλο και υψηλό αίσθημα ευθύνης να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της εκπαιδευτικής διαδικασίας και στις ανάγκες των μαθητών μας.
 
Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κατέβαλε κάθε προσπάθεια κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε η φετινή χρονιά να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με περισσότερες προοπτικές και λιγότερες ελλείψεις.
 
Στη δύσκολη αυτή περίοδο κρίσης για τη χώρα μας, βέβαιος για την ανταπόκρισή σας, σας καλώ να συμβάλετε με επιμονή και υπομονή στη διαμόρφωση νέων πολιτών με γνώσεις, ήθος και πίστη στις αρχές της δικαιοσύνης, της αξιοκρατίας, της ισότητας, του ανθρωπισμού και της δημοκρατίας, μέσα στα πλαίσια ενός δημόσιου σχολείου ανοιχτού στην κοινωνία.
 
Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας-Θράκης θα συνεχίσει να στέκεται συνοδοιπόρος σας σε εκπαιδευτικό και διοικητικό επίπεδο και με τη συνεργασία και την προσπάθεια όλων μας οι στόχοι θα επιτευχθούν και ο καθημερινός σας αγώνας θα δικαιωθεί.
 
Εύχομαι σε όλους, καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα και επιτυχίες. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.