Μικρη Κομοτηναια χρειαζεται τη βοηθεια ολων μας

Διαγνώστηκε με σπάνιο καρκίνο στο ματάκι

Την περίπτωση, μιας μικρής Κομοτηναίας που διαγνώστηκε με σπάνια μορφή καρκίνου σε ένα μάτι της και πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό για θεραπείες, γνωστοποίησε το σωματείο «Παιδική Χαρά» που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, ζητώντας από όποιον μπορεί να συνδράμει στην προσπάθεια κάλυψης των εξόδων, καθώς η οικογένειά της αδυνατεί να ανταποκριθεί στο μεγάλο κόστος.

Αναλυτικά το Σωματείο αναφέρει:

«Η μικρή Κυριακούλα από την Κομοτηνή διαγνώστηκε με καρκίνο στο ματάκι! Η μικρή μας ηρωίδα είναι μόλις 6 χρονών και πριν λίγες ημέρες διαγνώστηκε με ρετινοβλάστωμα ( κακοήθης όγκος των οφθαλμών). Δίνει το δικό της αγώνα ! Όλοι μαζί  μπορούμε αν θέλουμε να την βοηθήσουμε να βγει νικήτρια!

Επειδή η πάθηση της είναι σπάνια και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα πρέπει άμεσα να μεταβεί στην Ιταλία για χημειοθεραπεία και ειδικές θεραπείες απευθείας στα μάτια. Κάθε μέρα που περνάει η ζωή της Κυριακούλας κινδυνεύει!!! Ήδη έχει χάσει μεγάλο ποσοστό όρασης από το ένα της ματάκι και αν χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος κινδυνεύει να χάσει πλήρως την όραση της ακόμη και να χρειαστεί να αφαιρεθεί εντελώς το ματάκι της! Οι γονείς της ζητούν την βοήθεια του κόσμου καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα μεγάλα έξοδα που άμεσα θα προκύψουν για την θεραπεία της κορούλας τους. Η σωτηρία της ζωής της μικρούλας δεν δέχεται αναβολές! Τώρα είναι η ώρα να δράσουμε όλοι!».

Πώς μπορεί να βοηθήσει κάποιος

Οποίος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παρακάτω λογαριασμούς:

ALPHA BANK

IBAN : GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γράψουμε.

PayPal

https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:

IBAN : GR9401407010701002002029468

BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS

BIC : CRBAGRAA

BRAND’S NAME : 701

ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki REFERENCE : Donation by + your full name Μετά την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με μήνυμα inbox είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο [email protected] για την απόδειξη της δωρεάς σας.

Για τηλεφωνική επικοινωνία: 698 7521 698

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.