Μια βδομαδα διορια στον προμηθευτη για την προμηθεια πετρελαιου στα σχολεια της Κομοτηνης

Από τις σχολικές επιτροπές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου

Μία εβδομάδα διορία στην προμηθεύτρια επιχείρηση για να παραδώσει τις απαιτούμενες ποσότητες, που είχαν παραγγελθεί  έως και την Τρίτη 5 Μαρτίου, στο σύνολο των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κομοτηνής, αποφάνθηκαν σε κοινή τους συνεδρίαση το απόγευμα της Τρίτης, οι σχολικές επιτροπές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.
 
Λίγο νωρίτερα, να θυμίσουμε, το Δημοτικό Συμβούλιο της Κομοτηνής είχε αποφασίσει να κηρύξει έκπτωτη την προμηθεύτρια εταιρεία λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στην προμήθεια του Δήμου.
 
Εν αντιθέσει με το δημοτικό συμβούλιο της Κομοτηνής οι σχολικές επιτροπές αποφάσισαν να δώσουν τη δυνατότητα στην εταιρεία να καλύψει το σύνολο της παραγγελθείσας ποσότητας που αγγίζει τα 26.000 λίτρα για τις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από τις οποίες έως και το μεσημέρι της Τρίτης είχαν παραδοθεί τα 16.000 λίτρα εξ αυτών.
 
Όπως έγινε γνωστό και κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου προβλήματα θέρμανσης αντιμετώπισαν λιγοστές σχολικές μονάδες όπως το γυμνάσιο της Ν. Καλλίστης, αλλά και το 1ο ΕΠΑΛ, όπου για να αποφευχθούν τα προβλήματα αποφασίστηκε η διεξαγωγή εκδρομής.
 
Η εταιρεία καλείται πλέον έως και την επόμενη Τετάρτη να παραδώσει το σύνολο των 26.000 λίτρων πετρελαίου, ενώ οι σχολικές επιτροπές θα συνεδριάσουν εκ νέου μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.