Μια ταχυτατα αναπτυσσομενη ομαδα με παθος για τους 4 τροχους ξεκιναει απο την Κομοτηνη (+Gallery)

Γνωρίστε την «Nissan Qashqai J11 Greek Team»

Είναι γνωστό πως οι περισσότεροι – αν όχι όλοι – οι άντρες έχουν αδυναμία στα αυτοκίνητα και δεν διστάζουν να σπαταλήσουν ολόκληρες περιουσίες προκειμένου να αποκτήσουν το όχημα των ονείρων τους. Ομοίως και οι παρακάτω κύριοι για τους οποίους θα διαβάσετε έχουν πάθος με τους τέσσερις τροχούς και δεν το κρύβουν!


 

Ο λόγος για την ταχύτατα αναπτυσσόμενη ομάδα «Nissan Qashqai J11 Greek Team» που ξεκίνησε από της Κομοτηνή από τους διαχειριστές κ.κ. Αβραάμ Σαχπατζίδη και Σίμο Τζανίδη και ήδη αριθμεί 1.800 μέλη.

Οι δυο τους μιλώντας στον «ΠτΘ» για την «γέννηση» της ιδέας εξήγησαν πως προσπαθούν να συγκεντρώσουν τους λάτρεις αυτοκινήτων Qashqai και γενικότερα οποιουδήποτε μοντέλου της Nissan σε μία ομάδα!

«Μεταξύ μας υπάρχει μία ανατροφοδότηση, καθώς ανταλλάσουμε πληροφορίες και επιλύουμε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν σε κατόχους οποιουδήποτε μοντέλου Nissan πανελλαδικώς. Ποστάρουμε εγκυκλίους από τις επίσημες αντιπροσωπείες , ενημερώνουμε έγκυρα και έγκαιρα τα μέλη μας πρώτοι ενώ έχουμε ήδη αποκτήσει δικά μας μπλουζάκια με το λογότυπο της ομάδας»!

Η ομάδα, ιδιαίτερα ζωντανή και δραστήρια, έχει ήδη πραγματοποιήσει εκδρομές και συναντήσεις στην πόλη μας. Οι διαχειριστές ξεκαθάρισαν πως νέα μέλη είναι πάντα ευπρόσδεκτα, ενώ πληροφόρησαν πως διατηρούν αγαστή σχέση και με την Κεντρική Nissan στην Αθήνα.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.