Μια οικογενεια οι υπαλληλοι της ΠΕ Ροδοπης

Έκοψαν τη βασιλόπιτά τους

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Γεώργιος Παυλίδης” η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας για τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος.
 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νικόλαος Τσαλικίδης, αφού ξεκίνησε με τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος, στάθηκε στη σημασία που έχει η αλληλεγγύη και ο αλληλοσεβασμός για την αντιμετώπιση της απαιτητικής καθημερινότητας μέσα από την σκληρή δουλειά. Επισήμανε επιπλέον το γεγονός πως παρά τις δυσκολίες, όλοι πρέπει να συνεχίζουν απρόσκοπτα στο έργο τους ενώ τόνισε πως εχθρός της προσπάθειας που καταβάλλεται από όλες τις πλευρές αποτελεί η  έλλειψη προσωπικού και η αδιαφορία του κράτους. Κλείνοντας την σύντομη ομιλία του ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη στα υπηρεσιακά τους καθήκοντα, προκειμένου όλοι να βάλουν το λιθαράκι ώστε να πάει η Ροδόπη μπροστά και να προοδεύσει η περιοχή μας.
 
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι Γενικοί Διευθυντές, οι Διευθυντές υπηρεσιών και  ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιμπράμ Αχμέτ. Το φλουρί κέρδισε ο  κ. Κωνσταντίνος Δερνεκτσής, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.