Μια νοτα αισιοδοξιας και πολλα ομορφα χαμογελα στην Κοινωνικη Διοικηση

 

Μια νότα αισιοδοξίας στη μουντή πραγματικότητα της εποχής, με 56 όμορφα χαμόγελα που προτάσσουν το δικό τους ενθαρρυντικό μήνυμα απέναντι στα όσα δυσοίωνα απασχολούν σήμερα την κοινωνία.

Πρόκειται για την τελετή ορκωμοσίας, που διεξήχθη χθες στο τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης του Δ.Π.Θ. στην Κομοτηνή, μια τελετή σταθμός για τους δεκάδες νέους, που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις σπουδές τους και ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, γεμάτο με όνειρα και προσδοκίες.

 

Μπορεί η επαγγελματική τους σταδιοδρομία να μην ξεκινάει με τις καλύτερες των προϋποθέσεων, εξαιτίας της δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας που διανύει η χώρα, ωστόσο οι αρνητικές σκέψεις και ο προβληματισμός δεν έβρισκαν χώρο στη χθεσινή τελετή.

Ήταν η δικιά τους τελετή, ήταν η δικιά τους μέρα, ήταν μια μέρα αφιερωμένη αποκλειστικά στους ίδιους και στους οικείους τους, όσους συνέβαλαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ώστε να καρποφορήσουν οι κόποι των προηγούμενων ετών.

 

Ήταν μια μέρα χαράς, συγκίνησης και ενθουσιασμού- το ιδανικότερο εφαλτήριο ώστε οι απόφοιτοι του τμήματος να ξεκινήσουν ένα νέο δύσκολο αγώνα, προκειμένου να κατακτήσουν τα όνειρα που έχουν για τη ζωή τους και για να προσφέρουν παράλληλα στο κοινωνικό σύνολο τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

 

Φωτογραφίες: Foto Star Komotini

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.