«Μια νεα αρχη» στο 2ο ΕΠΑΛ Κομοτηνης

Τα σχέδια δράσης του παρουσίασε το σχολείο

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η παρουσίαση των σχεδίων δράσης του σχολικού έτους 2021-2022, που υλοποίησε το 2ο ΕΠΑΛ Κομοτηνής για τρίτη χρονιά, στο πλαίσιο του προγράμματος ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΕΠΑΛ.  

Στην παρουσίαση συμμετείχαν η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, κ. Μαριγούλα Κοσμίδου, η υπεύθυνη των Σχεδίων Δράσης του ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΕΠΑΛ στο Νομό Ροδόπης κ. Φωτεινή Δαμιανού, ο αντιδημάρχος Διοίκησης, Συντονισμού και Καθημερινότητας κ. Κίμωνας Λεχούδης όπως και πλήθος εκπαιδευτικών, μαθητών και μαθητριών.

Υπήρξε αναλυτική παρουσίαση των έξι υποδράσεων υπό του τίτλου «ΑλλαΖΩ το σχολείο μου»  που υλοποίησαν οι μαθητές και μαθήτριες, σε διάφορες θεματικές ενότητες όπως τις τέχνες, τον πολιτισμό, το περιβάλλον, την υγεία και την επιχειρηματικότητα. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι μαθητές και οι μαθήτριες εργάστηκαν ομαδοσυνεργατικά, αλληλεπίδρασαν τόσο μεταξύ τους όσο και με το εκπαιδευτικό δυναμικό, ασχολήθηκαν με δημιουργικές δραστηριότητες, ακόνισαν το μυαλό τους και εκφράστηκαν δημιουργικά. 

Κοινή διαπίστωση Διεύθυνσης, συλλόγου διδασκόντων και μαθητών/τριών ήταν ότι η σχολική μονάδα αποκόμισε σημαντικά οφέλη από το συγκεκριμένο πρόγραμμα και εκφράστηκε η επιθυμία να συνεχιστεί το πρόγραμμα ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΕΠΑΛ και την επόμενη χρονιά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.