Μια «Κομοτηνη Χωρις Διακρισεις» προβαλλει το Exagono

Βίντεο με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού

Ένα βίντεο με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού δημιούργησε το Exagono, προβάλλοντας σε βίντεο που δημιούργησε με επίκεντρο την φιλία και συνύπαρξη στην πόλη μας ανθρώπων με διαφορετικές πολιτισμικές καταβολές.

Όπως άλλωστε σημειώνει στην περιγραφή του βίντεο: «η πόλη της Κομοτηνής διατηρεί σε όλη της την Ιστορία έναν ποικιλόμορφο και πολύχρωμο χαρακτήρα με διαφορετικές υφές και αφηγήσεις, οι οποίες συνυπάρχουν, συνδέονται και στο τέλος πάντοτε χαρακτηρίζονται από τον θεσμό της Φιλίας.

Φιλίες όπως του Μπερκ και του Βασίλη, του Σάκη και του Αλί, της κ. Εμινέ και της κ. Ζωής. Αυτές τις πραγματικές φιλίες αποφασίσαμε να προβάλουμε στο exagono ως Κεντρο Νεολαίας και Εθελοντισμού του Δήμου Κομοτηνής για να αποτυπώσουμε μέσα από εικόνα και ήχο το μήνυμά μας για την 21η Μαρτίου, την πρώτη ημέρα της Άνοιξης, την ημέρα κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων».

Οι συντελεστές

  • Σύλληψη | Ασκούμενοι Κοινωνικοί Λειτουργοί: Ζήση Φωτούλα, Κουτρουμανίδου Φωτεινή, Μέλλιος Γεώργιος, Καλαϊτζή Κατερίνα,
  • Επιμέλεια: Σπύρος Νταντανίδης
  • Σκηνοθεσία: Δημήτρης Πολίτης & Σπύρος Νταντανίδης
  • Εικόνα-Ήχος-Μοντάζ: Δημήτρης Πολίτης
  • Κείμενο: Σπύρος Νταντανίδης

Ευχαριστίες στους: Αθλητικό Σύλλογο ατόμων με αναπηρια «ΗΡΟΔΙΚΟΣ», Βαρόσι art café, Ελένη, Βιλντάν, Σιμπέλ, Άντζελα, Νάντια και τους υπαλλήλους του Δήμου.

Info

Μπορείτε να δείτε το βίντεο στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=-3F2DAFB5RU

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.