Μια φορα και μονο σε ενα σημειο ο δημος εκοψε τα χορτα στους Προσκυνητες

Παράδειγμα προς αποφυγή για τους ιδιοκτήτες οικοπέδων σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κοινότητας

Παράπονα για τα χόρτα σε κοινόχρηστους χώρους εκφράζει η κοινότητα Προσκυνητών. Όπως επισημαίνει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της κοινότητας κ. Πάνος Παρασκελίδης το τρακτεράκι του δήμου έκοψε μόνο μια φορά τα χόρτα κα αυτό μόνο στο τρίγωνο της παλιάς βρύσης, προβάλλοντας ως δικαιολογία την έλλειψη προσωπικού.

Ο κ. Παρασκελίδης, απευθύνεται προς τους συγχωριανούς του, ζητώντας τους να μην παραδειγματιστούν από την πρακτική του δήμου, αλλά να φροντίσουν για τις κοπές των χόρτων στα οικόπεδά τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Παρασκελίδη είναι η εξής:

«Φτάσαμε στις 6 του Ιούλη και σε όλους τους εικονιζόμενους χώρους τα χόρτα κόπηκαν αποκλειστικά από την κοινότητα Προσκυνητών από 2 έως 5 φορές ενώ το τρακτεράκι του δήμου έκοψε μία φορά τα χόρτα στο τρίγωνο της παλιάς βρύσης. Η δικαιολογία για αυτό το αρνητικό ρεκόρ είναι η καθυστερημένη πρόσληψη υπαλλήλων οκτάμηνης απασχόλησης …βέβαια σε άλλους δήμους δεν περιμένουν τα οκτάμηνα για να κόψουν τα χόρτα να βάψουν και να καθαρίσουν τους κοινόχρηστους χώρους διότι είτε έχουν μόνιμο προσωπικό για τέτοιες εργασίες είτε βγάζουν και εργολαβίες για αυτές τις εργασίες.

Μέχρι να συμβεί κάτι τέτοιο και στο δικό μας δήμο ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ τους συγχωριανούς μου να μην τον έχουν ούτε ως παράδειγμα ούτε ως δικαιολογία.

Ειδικά όσοι μένουν μακριά και έχουν ακαθάριστα οικόπεδα με άκοπα χόρτα και κλαδιά που ενοχλούν την ορατότητα και την κυκλοφορία ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ!

ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ!!

Επίσης όσοι είναι συγκληρονόμοι σε οικόπεδα να αναλάβουν ΟΛΟΙ τις ευθύνες τους ώστε να υπάρχει αποτέλεσμα.

Πιστεύω και προσμένω στο έμπρακτο ενδιαφέρον των συγχωριανών μου όπου απαιτείται».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.