Μια ακομη γιατρος στην οικογενεια Γρηγοριου Παπαγιαννη και Μαριας Τζιατζη

Η κόρη τους Ευαγγελία αποφοίτησε από το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Χαρές στην οικογένεια του Προέδρου του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Γρηγορίου Παπαγιάννη και της συζύγου του, Καθηγήτριας και προηγούμενης Προέδρου στο ίδιο Τμήμα, κ. Μαρίας Τζιάτζη.

Χαρές, γιατί η δεύτερη κόρη τους, η Ευαγγελία, αποφοίτησε από το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ορκίστηκε, στις 19 Οκτωβρίου 2022,  παρουσία των γονιών της,  που τα κατάφεραν άριστα αποδίδοντας στην κοινωνία δύο πτυχιούχους γιατρούς, την Άννα, την πρωτεύσασα ανάμεσα στους αποφοίτους του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης τον Ιούλιο του 2021, και τώρα, την Ευαγγελία, που αποφοίτησε στα έξι ακριβώς χρόνια και με βαθμό 7, 70 «λίαν καλώς».

Δύο πανέμορφες κόρες και σίγουρα δύο εξαιρετικές στο μέλλον γιατρίνες, οι οποίες και θα προσφέρουν πολλά στον συνάνθρωπο και την επιστήμη που διάλεξαν να υπηρετήσουν. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ευαγγελία θα ξεκινήσει σύντομα την ειδικότητά της στην αναισθησιολογία στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά, ενώ ταυτόχρονα υπέβαλε υποψηφιότητα για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. με τίτλο «Αλγολογία: Αντιμετώπιση του Πόνου, Διάγνωση και Θεραπεία. Φαρμακευτικές-Παρεμβατικές και άλλες τεχνικές», στο οποίο και ευχόμαστε από καρδιάς, να γίνει δεκτή.

Θερμά συγχαρητήρια, Ευαγγελία, για το πτυχίο σου! Καλή ευόδωση των στόχων σου!

Η Ευαγγελία  δέχεται τα συγχαρητήρια για την αποφοίτησή της από τον Πρόεδρο και τους Καθηγητές της στο Τμήμα Ιατρικής του Α.Π.Θ.

Και, επίσης,  Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς σου, τους «Κομοτηναίους» πλέον, κ. Γρηγόριο Παπαγιάννη και κ. Μαρία Τζιάτζη!

Συγχαρητήρια και από όλους εμάς, την ομάδα του Παρατηρητή της Θράκης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.