«Μια αγκαλια» για τα παιδια της Ροδοπης

Επιτυχημένο το στοίχημα της πρωτοβουλίας «Μια αγκαλιά» του Νίκου Παπακωνσταντίνου με στόχο την ενίσχυση των μικρότερων συμπολιτών μας

Με την ευχή η «αγκαλιά» αυτή να μεγαλώσει στο χρόνο  πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου στο Avant Garde για πρώτη χρονιά η γιορτή που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της δράσης «Μια αγκαλιά» που «γεννήθηκε» με πρωτοβουλία του επιχειρηματία και δημοτικού συμβούλου της «Σύμπραξης Προοπτικής» Νίκου Παπακωνσταντίνου.

Αρκετοί συμπολίτες μας, μεταξύ των οποίων και αιρετοί της  περιοχής όπως ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ. Χρήστος Μέτιος, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, ο επικεφαλής της «Σύμπραξης Προοπτικής» κ. Αντώνης Γραβάνης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης κ. Δημήτρης Λουρίκας, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ροδόπης κ. Γιάννης Τζαμπάζης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κώστας Μάινας, Βαγγέλης Λαφτσής, Δήμητρα Τσιμπιρίδου και Γιώργος Θεοχαρίδης, αλλά και πολίτες έδωσαν το «παρών» ενισχύοντας την πρωτοβουλία που έχει ως σκοπό την ενίσχυση παιδιών της Ροδόπης που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η ενίσχυση αυτή όπως εξήγησε ο κ. Παπακωνσταντίνου στο καλωσόρισμά του επιτυγχάνεται μέσα από την αγορά ενός ημερολογίου του 2023 με μηνύματα σχετικά με την προστασία των παιδιών που δημιουργήθηκε ειδικά για τη δράση και τα οποία διατίθεντο καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς.

Όπως τόνισε ο ίδιος πρόκειται για μία δράση συλλογική, άλλωστε σκοπός της όπως επεσήμανε «είναι να προβάλλει τον εθελοντισμό και την αξία της συλλογικότητας» υπογραμμίζοντας πως «αφού μπορεί ένας να κάνει αυτό το μικρό εγχείρημα τότε πολλοί ακόμα μπορούν να πραγματοποιήσουν μεγαλύτερα».

Στην λογική αυτή ο ίδιος ευχήθηκε η δράση αυτή τα επόμενα χρόνια να βρει περισσότερες «αγκαλιές» τόσο εντός όσο και εκτός νομού Ροδόπης, για να τονίσει πως «όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.