Μετριας διαβαθμισης με αισιοδοξια και για 20αρια στο ΑΟΘ συμφωνα με τον Αθανασιο Δεμιρη

Ο Οικονομολόγος και Καθηγητής του Φροντιστηρίου «2001 Ορόσημο» σχολιάζει τα θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Θέματα που κάλυπταν το σύνολο της διδαχθείσας ύλης, ήταν τα θέματα του μαθήματος Αρχές Οικονομικής Θεωρίας στα οποία εξετάστηκαν το πρωί της Τρίτης, 22 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων, σύμφωνα με τον οικονομολόγο και καθηγητή του Φροντιστηρίου «2001 Ορόσημο» κ. Αθανάσιο Δεμίρη.

Όπως εξήγησε ο κ.  Δεμίρης πρόκειται για ερωτήματα που κάλυπταν το σύνολο των κεφαλαίων του σχολικού εγχειριδίου, τα οποία ένας καλά προετοιμασμένος μαθητής θα μπορούσε να απαντήσει δίχως ιδιαίτερη δυσκολία.

«Τα θέματα δεν έκρυβαν κάποια ιδιαίτερη παγίδα, αποτελούσαν στο σύνολό τους διδαγμένα πράγματα εντός της χρονιάς και ένας μαθητής που είχε μελετήσει, θα μπορούσε να γράψει αρκετά καλά» εξήγησε εκτιμώντας πως η επιτροπή έλαβε υπόψιν και τις υφιστάμενες, λόγω πανδημίας, συνθήκες που βίωσαν οι υποψήφιοι.

«Τα παιδιά δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ στη διάρκεια της χρονιάς, οπότε νομίζω ότι και τα θέματα ήταν αντίστοιχα της δυσκολίας αυτής» τόνισε ο ίδιος, εξηγώντας πως εύκολα κάποιος θα μπορούσε να ξεπεράσει τη βάση του 10, αγγίζοντας έως και το 15 βαθμολογικά, ωστόσο, από εκεί και πέρα, η διαβάθμιση των δύο τελευταίων θεμάτων είναι και αυτή που θα ξεχωρίσει τους άριστους από την πλειοψηφία.

Ο ίδιος πάντως εξέφρασε την άποψη ότι θα υπάρχουν και άριστες βαθμολογίες, ευχόμενος καλά αποτελέσματα στο σύνολο των υποψηφίων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.