Μεταπτυχιακοι τιτλοι για 70 αποφοιτους των μεταπτυχιακων Προγραμματων της Νομικης

Περίπου 70 μεταπτυχιακοί φοιτητές παρέλαβαν τον τίτλο τους την Παρασκευή 3 Ιουνίου από την Κοσμήτορα της Νομικής σχολής κ. Μαρία Γιούνη στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του τμήματος. Κατά την εκδήλωση παραδόθηκαν μεταπτυχιακά από τις κατευθύνσεις του μεταπτυχιακού προγράμματος της Νομικής αλλά και από το μεταπτυχιακό Σπουδές Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
 
Ανάμεσα στους πτυχιούχους ήταν αρκετοί νομικοί από διάφορες περιοχές της χώρας αλλά και από την Κομοτηνή, μεταξύ των οποίων η Αγγελική Κατσή, η οποία πήρε το Μεταπτυχιακό της στην Προστασία του Καταναλωτή και η Μαρίκα Πουρνάρα, που παρέλαβε το μεταπτυχιακό της συνοδευόμενη από την κόρη της.
 
Τα πτυχία παρέδωσε η Κοσμήτορας της Νομικής, Καθηγήτρια Μαρία Γιούνη η οποία τόνισε πως ο μεταπτυχιακός τίτλος αποτελεί ένα εξίσου σημαντικό ορόσημο στη ζωή τους με την απονομή του πτυχίου τους.

«Ο τίτλος του μεταπτυχιακού διπλώματος», σημείωσε, «είναι ένας τίτλος που θα τους ανοίξει περισσότερες πόρτες από ό,τι ένα απλό πτυχίο, αποτελεί δε παράλληλα μια πιστοποίηση ότι έχουν αποκτήσει περισσότερη γνώση, μια πιστοποίηση της αποκόμισης μεγαλύτερης και κυρίως βαθύτερης γνώμης της νομικής επιστήμης».

Εξέφρασε δε τα θερμά της συγχαρητήρια τόσο στους αποφοίτους όσο και σε όσους τους στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια, γνωρίζοντας ότι χωρίς τη βοήθεια του περίγυρου είναι πολύ πιο δύσκολο να επιτύχει κανείς τους στόχους του. Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.