Μετα το 2025 θα μελετηθει το αιτημα για νεο Κεντρο Υγειας στα Αρριανα

Αφού ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής και η ανακατασκευή, μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, του ΚΥ Σαπών

Την ένταξη της πλήρους ανακατασκευής του Κέντρου Υγείας Σαπών στο Ταμείο Ανάκαμψης ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κ. Μάριος Θεμιστοκλέους κατά την επίσκεψή του την Τετάρτη.

Αυτό αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά το 2025, σύμφωνα με τον κ. Θεμιστοκλέους, οδηγώντας στον πλήρη εκσυγχρονισμό δύο μεγάλων μονάδων υγείας στη Ροδόπη, μαζί με το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί και αυτό εντός του 2025 και αν ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Ιανουάριο του 2026.

Η δημιουργία του νέου Νοσοκομείου, θα ανακατατάξει και τον υγειονομικό χάρτη της Ροδόπης, σημείωσε ο ΓΓ, και όταν ολοκληρωθεί αυτός, θα καθοριστούν οι ανάγκες, θα κριθεί αν χρειάζεται να δημιουργηθεί το Κέντρο Υγείας, και τότε θα αποφασιστεί.

Άλλωστε ακόμα και αν η απόφαση λαμβάνονταν τώρα για το Κέντρο Υγείας, θα έπρεπε να περάσουν αρκετά χρόνια ώστε να δημιουργηθεί, να στελεχωθεί και να λειτουργήσει κανονικά, τόνισε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.