Μεσω του χορου θα επικοινωνησουν 100 παιδια της Κομοτηνης (+Video)

Με το πρόγραμμα που ξεκίνησε την Πέμπτη και θα παρουσιαστεί στην σκηνή σε Κομοτηνή και Αθήνα - Μέσα από τη συνεργασία του Δήμου Κομοτηνής με την Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Μια μοναδική ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον σύγχρονο χορό έχουν 100 μαθητές πέντε σχολείων της Κομοτηνής, που θα παρακολουθήσουν εργαστήρια χορού μέσα στους χώρους των σχολείων τους, παρουσιάζοντας τις χορογραφίες πρώτα στην Κομοτηνή το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου και κατόπιν στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση την Κυριακή 12 Μαρτίου.
 
Αυτό θα γίνει μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος «Χορεύω, άρα επικοινωνώ» Dancing to connect, που διοργανώνει η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση σε συνεργασία με το Δήμο Κομοτηνής και με την υποστήριξη της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα.
 
Το πρόγραμμα λαμβάνει χώρα από την Πέμπτη 16 έως και Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στο 2ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής, το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής, το 2ο Γυμνάσιο Κομοτηνής, το 3ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής και το Γυμνάσιο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Σαπών.
 
Για το θέμα έδωσαν συνέντευξη τύπου την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου η κ. Μυρτώ Λάβδα, υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση και η κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, δημοτική σύμβουλος.
 
 
Την σημασία της συνεργασίας του Δήμου με το ίδρυμα Ωνάση τόνισε η κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, που εξέφρασε την ελπίδα πως αυτή θα επεκταθεί και σε άλλες δράσεις στο μέλλον
 
 
 

Για τους στόχους του προγράμματος, που μεταξύ άλλων θέλει να βοηθήσει τα παιδιά να βρούν νέους τρόπους επικοινωνίας, μίλησε η υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων κ. Μυρτώ Λάβδα.
 
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.