Μειωνει τα τελη τραπεζοκαθισματων ο Δημος Κομοτηνης

Παραίνεση προς τους ιδιοκτήτες να μην «απλώνονται» πέρα από τους καθορισμένους χώρους

Τη μείωση των τελών των τραπεζοκαθισμάτων, ένα πάγιο αίτημα των καταστημάτων της Κομοτηνής, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την Παρασκευή 23 Ιουνίου.
 
Αυτό αποτελούσε πάγιο αίτημα του συλλόγου Καφεποτοπωλών, που δεν υλοποιήθηκε πέρυσι, όμως φέτος θα περάσει από Δημοτικό Συμβούλιο.
 
Ο κ. Πετρίδης άδραξε την ευκαιρία να τονίσει στους συγκεντρωμένους καταστηματάρχες ότι θα πρέπει να μένουν εντός του χώρου που τους έχει δοθεί από το Δήμο Κομοτηνής, και οι οποίοι πρέπει να είναι ευκρινώς καθορισμένοι, ιδιαίτερα σε σημεία όπου δεν επιτρέπουν τη διέλευση του κοινού.
 
Επειδή λοιπόν δημιουργείται πρόβλημα τόσο στο κόσμο όσο και σε παρακείμενα καταστήματα, ζήτησε να το τηρήσουν, ώστε να μην υπάρχουν περαιτέρω προβλήματα, τονίζοντας πως αν χρειαστεί, και η παραβατικότητα είναι συστηματική, ο Δήμος θα κάνει αυτό που ορίζει ο νόμος, που φτάνει μέχρι και απομάκρυνση των τραπεζοκαθισμάτων (μετά από δύο βεβαιώσεις πρόστιμου στον ίδιο παραβάτη).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.