Μεγαλο το ενδιαφερον για την εθελοντικη αιμοδοσια στην Κεντρικη πλατεια Κομοτηνης

Οι συμπολίτες μας έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο, στην αιμοδοσία που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της 2ης Εβδομάδας Ψυχικής Υγείας ΑΜΘ

Μεγάλη ήταν η προσέλευση το πρωί της Τετάρτης στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής από το Σύλλογο αιμοδοσίας Ν. Ροδόπης, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Έτσι η κινητή μονάδα αιμοδοσίας στήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, με αρκετούς συμπολίτες μας να προσέρχονται από νωρίς σε αυτή, ενώ και άλλοι μετέβησαν στο χώρο του Τμήματος Αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο.

Η αιμοδοσία έλαβε χώρα στο πλαίσιο της 2ης Εβδομάδας Ψυχικής Υγείας που πραγματοποιείται σε όλη την ΑΜΘ, και η αιμοδοσία ήταν κομμάτι της θέλοντας να αναδείξει τη σημασία της προσφοράς για εμάς, τους δικούς μας, αλλά και τους αγνώστους που μπορεί ανά πάσα στιγμή να έχουν ανάγκη.

Σε αυτό το πλαίσιο, με το μήνυμα ότι  όλοι μας κάποια στιγμή θα χρειαστεί να λάβουμε αίμα, είτε για εμάς, είτε για δικούς μας ανθρώπους, προσήλθε και ο Διευθυντής του ΣΔΕ Κομοτηνής κ. Ηλίας Βλάχος, θέλοντας να δώσει το παράδειγμα στους νέους μαθητές που σύντομα θα ξεκινήσουν τα μαθήματά τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.