Μεγαλο το ενδιαφερον για τη «6η Γιορτη Χαρταετου» του Δημου Αρριανων

Μικροί και μεγάλοι γέμισαν το γήπεδο Αρριανών

Η 6η Γιορτή Χαρταετού, η οποία διοργανώθηκε σε συνεργασία του Δήμου Αρριανών και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αρριανών προσέλκυσε πλήθος κόσμου την Κυριακή 8 Μαΐου στο γήπεδο του οικισμού Αρριανών.

Διάφορες δραστηριότητες που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο της γιορτής ξεκίνησαν από το πρωί και διήρκησαν έως αργά το απόγευμα. Η γιορτή, στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες παιδιά και γονείς ξεκίνησε με αγώνα μπάσκετ των κοριτσιών της Ακαδημίας Μπάσκετ Δ. Αρριανών. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε παιδικός αγώνας δρόμου 800 μέτρων και συνεχίστηκε με αγώνα μπάσκετ αγοριών της Ακαδημίας Μπάσκετ Δ. Αρριανών. 

Η εκδήλωση δεν αφορούσε μόνο τα παιδιά καθώς στο πλαίσιο της πραγματοποιήθηκε και αγώνας δρόμου 5 χλμ, αυτή τη φορά για τους ενηλίκους.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις διασκέδασαν παίζοντας στις φουσκωτές παιδικές χαρές που τοποθετήθηκαν στο χώρο και παρακολουθώντας διαφορετικές παραστάσεις από ζογκλέρ, κλόουν και εμψυχωτές.

Στα παιδιά που συμμετείχαν τις δραστηριότητες διανεμήθηκαν χαρταετοί από τον δήμο στο πλαίσιο της γιορτής, που, συνοδευόμενοι με τα παιδικά γέλια, γέμισαν τον ουρανό της Ροδόπης.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε τελετή βράβευσης και τα παιδιά που έλαβαν μέρος στους αγώνες έλαβαν πιστοποιητικά συμμετοχής και μετάλλια από τον Δήμαρχο Αρριανών κ. Ριτβάν Αμέτ, τον επικεφαλής της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Αρριανών κ. Μουτλού Κιορ Χουσεΐν, αντιπροέδρους, πρόεδρο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τον τελικό ποδοσφαίρου όπου έδωσαν σκληρή «μάχη» οι ομάδες Αρχοντικά – Κάλχας. Ο αγώνας τελείωσε 3 – 3 και τα Αρχοντικά νίκησε τον αντίπαλό του σε πέναλτι και έγινε πρωταθλητής του τουρνουά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.