Μεγαλο Ιατρικο Συνεδριο στην Κομοτηνη με εκδηλωση ενημερωσης για τους πολιτες

Στις 1 και 2 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, μία από τις μεγαλύτερες επιστημονικές εταιρείες της χώρας, στη συνεχή προσπάθειά της για τη μετάδοση επίκαιρης γνώσης και την ανταλλαγή νέων δεδομένων που αφορούν τη διάγνωση, την πρόληψη και τη θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων, επέλεξε την πόλη της Κομοτηνής για να διοργανώσει το 3ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο 2019 (1-2 Νοεμβρίου, Αίθουσα Εκδηλώσεων Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής).
 
Το συνέδριο γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής, την ΔΚΕΠΠΑΚ, τον Ιατρικό Σύλλογο Ροδόπης και τους Οδοντιατρικούς Συλλόγους Θράκης.
 
Το πολύπλευρο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι κλινικά προσανατολισμένο για να καλύψει τις ανάγκες και την ενημέρωση όχι μόνο των Καρδιολόγων αλλά ευρύτερα ιατρών άλλων ειδικοτήτων (Παθολόγοι, Γενικοί οικογενειακοί ιατροί, Νεφρολόγοι, Πνευμονολόγοι, Οδοντίατροι και Φαρμακοποιοί).
 
Παράλληλα με το επιστημονικό πρόγραμμα, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία έχει πάντα ως προτεραιότητα την υπεύθυνη πληροφόρηση του κοινού για την πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων.
 
Στο πλαίσιο αυτό η ΕΚΕ διοργανώνει την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, στις 17.30μ.μ., στο Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής, μεγάλη και ανοιχτή για τους πολίτες Ενημερωτική Εκδήλωση για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Καρδιαγγειακών Νοσημάτων.
 
Κατά την εκδήλωση, Καθηγητές Καρδιολογίας και καταξιωμένοι επιστήμονες θα ενημερώσουν με εύληπτο τρόπο την τοπική κοινωνία για τα καρδιαγγειακά νοσήματα και τους παράγοντες κινδύνου.
 
Λίγο πριν θα υπάρξει τιμητική εκδήλωση από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία σε Καρδιολόγους που έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους επί πολλά χρόνια στον Έλληνα ασθενή και ευρύτερα την περιοχή της Ροδόπης. Μετά το τέλος των ομιλιών θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση από το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.