Μεγαλη ποσοτητα παρανομων φυτοφαρμακων εκρυβαν στο αυτοκινητο τους δυο ανδρες στη Ροδοπη

Κατασχέθηκαν 140 πλαστικά δοχεία με φυτοπροστατευτικό υγρό

Συνελήφθησαν την Τρίτη τις πρώτες πρωινές ώρες, σε Επαρχιακή Οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο άνδρες, ηλικίας 52 και 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.  
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και να μεταφέρουν με αυτό, 140 πλαστικά δοχεία με φυτοπροστατευτικό υγρό, τα οποία δεν είχαν την απαιτούμενη έγκριση – πιστοποίηση της αρμόδιας αρχής.
Κατασχέθηκαν 140 πλαστικά δοχεία με φυτοπροστατευτικό υγρό και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής. 

49χρονο κλεπταποδόχο συνέλαβε η αστυνομία στην Καβάλα

Στην επιχείρηση ανταλλακτικών που διατηρούσε είχε πινακίδες κυκλοφορίας και κινητήρες από κλεμμένα δίκυκλα

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, σε βάρος 49χρονου, για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, πραγματοποίησαν έρευνα στην επιχείρηση εμπορίας μεταχειρισμένων ανταλλακτικών δίκυκλων οχημάτων, σε χωριό της Καβάλας, όπου εντόπισαν:
3 πινακίδες κυκλοφορίας, που αντιστοιχούν σε δίκυκλα, για τα οποία είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας 2 κινητήρες δίκυκλων οχημάτων, για τα οποία είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης 2 κινητήρες δικύκλων, με αποξεσμένο – παραποιημένο αριθμό, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται  
Κατασχέθηκαν όλα τα παραπάνω αντικείμενα, ενώ ένας  κινητήρας αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. 
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας.

Μικροποσότητα κάνναβης έκρυβαν δύο επισκέπτες του Φεστιβάλ Άρδα

Συνελήφθησαν την Τρίτη το βράδυ, σε χώρο εκδηλώσεων, στις Καστανιές Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, δύο άτομα, ένας 20χρονος και μία 18χρονη, διότι κατείχε ο καθένας από μια συσκευασία με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, οι οποίες και κατασχέθηκαν. 

Ανήλικος διαρρήκτης άνοιξε αμάξι στην Ορεστιάδα και έκλεψε δύο κινητά

Συνελήφθη την 21-7-2015 το απόγευμα, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, 17χρονος, διότι μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, διέρρηξαν, στην Ορεστιάδα, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του δύο κινητά τηλέφωνα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.