Με τον υπουργο Μακεδονιας-Θρακης συναντηθηκε αντιπροσωπεια της ΚΟΜΑΘ

Κατέθεσε ψήφισμα διαμαρτυρίας για το Νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς

Αντιπροσωπεία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης κατέθεσε ψήφισμα διαμαρτυρίας το οποίο συνυπογράφουν 63 κυνηγετικοί σύλλογοι της Ομοσπονδίας στον Υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρο Καλαφάτη, στο γραφείο του στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, με το οποίο τονίζεται η μεγάλη αγανάκτηση του κυνηγετικού κόσμου της Βόρειας Ελλάδας εναντίον του νομοσχεδίου για τα ζώα συντροφιάς.

Ο Υπουργός δέχθηκε τους εκπροσώπους της ΚΟΜΑΘ και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αναλυτικά για τις θέσεις των κυνηγετικών οργανώσεων για όλα τα επίμαχα σημεία και άρθρα του εν λόγω νομοσχεδίου.

Ο Υπουργός άκουσε με προσοχή όλες τις αιτιάσεις της ΚΟΜΑΘ και υποσχέθηκε ότι θα συνεργαστεί με τους αρμόδιους Υπουργούς για τη θεραπεία και αποκατάσταση των επίμαχων άρθρων. Η συνάντηση διεξήχθη σε καλό κλίμα, καθότι ο κ. Καλαφάτης και από τη θητεία του σε προηγούμενες υπουργικές θέσεις γνωρίζει το έργο των κυνηγετικών οργανώσεων, έδειξε δε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη θεσμική επίλυση όλων των αμφισβητούμενων προτάσεων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.