Με τον Συλλογο Εργαζομενων στην Περιφερεια συναντηθηκε κλιμακιο του ΚΚΕ

Η υποστελέχωση των υπηρεσιών το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι

Κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Ροδόπης του ΚΚΕ αποτελούμενο από τον Γιάννη Λεβέντη και τον Σπύρο Ραυτόπουλο συναντήθηκε την Πέμπτη με τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου εργαζομένων της  περιφερειακής ενότητας Ροδόπης και κεντρικής υπηρεσίας περιφέρειας ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και που έχουν να κάνουν μεταξύ άλλων και με τις σοβαρότατες ελλείψεις στο προσωπικό που έχει σαν συνέπεια την υπολειτουργία διευθύνσεων και τμημάτων της περιφέρειας και την ελλιπή παροχή υπηρεσιών ακόμα και σε σοβαρούς τομείς για τους εργαζόμενους της περιοχής όπως στο τομέα της πολιτικής προστασίας κλπ.

Από την πλευρά του το κλιμάκιο του ΚΚΕ κατέγραψε τις ελλείψεις και τα προβλήματα και ταυτόχρονα εξέφρασε τη στήριξη στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων και πως σε αυτήν την κατεύθυνση θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις.

Επίσης, μοιράστηκε το πόρισμα που κατέθεσαν εκπρόσωποι του ΚΚΕ στην διακομματική – κοινοβουλευτική επιτροπή για την ανάπτυξη της Θράκη και συζητήθηκαν οι θέσεις του κόμματος για την ανάπτυξη προς το συμφέρον των λαϊκών οικογενειών της περιοχής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.