Με τον νεο Γενικο Περιφερειακο Αστυνομικο Διευθυντη Ανατολικης Μακεδονιας και Θρακης συναντηθηκε αντιπροσωπεια της Ενωσης Αξιωματικων ΕΛΑΣ ΑΜΘ

Στο τραπέζι της συζήτησης τα προβλήματα των Αστυνομικών Υπηρεσιών της περιφέρειας

Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024, αντιπροσωπεία της Ένωσής Αξιωματικών ΕΛΑΣ ΑΜΘ  αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Άγγελο Παπαθεμελή, τον Γ’ Αντιπρόεδρο Αργύρη Καμπακάκη, τον Γενικό Γραμματέα Πέτρο Ντεληγιάννη, τον Ταμία Αναστάσιο Γιαγκουζίδη, παρουσία και των τριών τοπικών Αντιπροσώπων στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Πέτρο Δεμερτζίδη, Παναγιώτη Βασιλειάδη και Αθανάσιο Σιδηρόπουλο, πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγο κ. Ιωάννη Καραμανλή στο γραφείο του στην έδρα της ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ, στην Κομοτηνή.

«Στον κ. Γενικό αρχικά ευχηθήκαμε επιτυχημένη και δημιουργική θητεία, δεδομένης και της πρόσφατης τοποθέτησής του στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, κατόπιν απόφασης του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας» μετέφερε η Ένωση σε ανακοίνωσή της.

Παράλληλα επεσήμανε πως στην χρονικά πρώτη αυτή συνάντηση με τον νέο Γενικό, ο Πρόεδρός της Ένωσης εξέφρασε την επιθυμία για άψογη θεσμική συνεργασία, προκειμένου για την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των πολυποίκιλων αστυνομικών προβλημάτων των Υπηρεσιών της περιφέρειας Α.Μ.Θ., τονίζοντας ότι ο ρόλος του Σωματείου παραμένει αναγκαίος ως «θεσμικό εργαλείο» στην ανάδειξη των κυριότερων προβλημάτων των Υπηρεσιών, με ευθύνη και συνέπεια, με την κατάθεση ρεαλιστικών και υλοποιήσιμων προτάσεων.

Από τη μεριά του ο κ. Γενικός εξέφρασε αταλάντευτη βούληση για αμοιβαία συνεργασία, επικοινωνία και ειδική ενημέρωση των θεμάτων που ανακύπτουν σε κάθε μία ξεχωριστά από τις έξι Διευθύνσεις Αστυνομίας που ασκεί την γενική εποπτεία, οσάκις αυτά γίνονται αντιληπτά από την Ένωση.

Γνώστης παράλληλα όλων των ειδικών προβλημάτων της ευρύτερης περιοχής μας και μέσα από την πλήρη επίγνωση του νέου ρόλου που του ανατέθηκε, εγγυήθηκε την προσπάθεια του για την επίλυση των αστυνομικών προβλημάτων και την εξέταση των προτάσεων της Ένωσης, με γνώμονα το υπηρεσιακό συμφέρον.

Η Ένωση κλείνοντας την ανακοίνωσή της διαβεβαιώνει πως με διάθεση και αγωνιστικότητα, θα συνεχίσει τις επαφές και δράσεις της, για την υπεράσπιση των συμφερόντων των μελών της.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.