Με το βλεμμα στο μελλον ο χορος του Ιατρικου Συλλογου Ροδοπης

Βράβευσε τους συνταξιοδοτηθέντες γιατρούς αλλά και τα παιδιά των μελών του που πέτυχαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Τους συνταξιοδοτηθέντες ιατρούς, καθώς και τα παιδιά των ιατρών που πέτυχαν κατά το προηγούμενο έτος στις πανελλήνιες εξετάσεις, βράβευσε ο Ιατρικός Σύλλογος Ροδόπης το βράδυ του Σαββάτου 4 Ιανουαρίου, κατά τον ετήσιο χορό του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Συλλόγου, δίνοντας και την παραίνεση στους παρευρισκόμενους να συνεχίσουν να ασκούν το λειτούργημα τους με θάρρος ψυχής.

Τα μέλη του Συλλόγου καλωσόρισε ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Λούρμπας, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός ότι συναντώνται μετά από πολύ καιρό, για να γιορτάσουν μαζί και να τιμήσουν και τα μέλη τους που αποχωρούν.

Βραβεύσεις αποχωρούντων και φοιτητών

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν η κ. Βασιλακάκη Νίκη, Γενική Ιατρός, ο κ. Κάρρος Παναγιώτης, Ορθοπεδικός και η κ. Σταμπολίδου Μαρία, Παιδίατρος

Η κ. Βασιλακάκη, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Συμβουλίου για την τιμή αυτή, μίλησε για το νοσοκομείο που υπηρέτησε, σημειώνοντας πως παρά τις πολλές δυσκολίες που είχαν να ανταπεξέρθουν η ίδια και οι συνάδερφοί της κατάφεραν να βάλουν πλάτη και να ανταπεξέρθουν, με χαρές και λύπες.

Θυμήθηκε δε τους συναδέρφους της που δεν ήταν τόσο τυχεροί, και δεν είναι σήμερα πια κοντά τους, όμως τόνισε πως δεν θα τους ξεχάσουν ποτέ. Τέλος ζήτησε από όλους, φορείς και γιατρούς που βρισκόταν στο χώρο, να φροντίσουν να γίνει γρήγορα το καινούριο νοσοκομείου, για το οποίο υπάρχει μεγάλη ανάγκη.

Από την πλευρά του ο κ. Παναγιώτης Κάρρος ευχαρίστησε για την τιμή, και ευχήθηκε σε όσους γιατρούς συνεχίζουν σε αυτό το «ζόρικο», όπως το χαρακτήρισε,  επάγγελμά, κουράγιο και δύναμη.

Τέλος η κ. Μαρία Σταμπολίδου ευχαρίστησε όλους όσους εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους σε αυτή, και ζήτησε από τους νεότερους γιατρούς να φροντίσουν για την επάνδρωση του νοσοκομείου, πριν να κατασκευαστεί το νέο.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν και τα 9 παιδιά ιατρών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με τους περήφανους γονείς να παραλαμβάνουν τα συμβολικά βραβεία τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.