Με την ομαδα Ρομποτικης του 1ου Γυμνασιου Κομοτηνης συναντηθηκε η Β. Ελευθεριαδου

«Πρέπει κι εμείς κάποτε ως κοινωνία να επιβραβεύουμε τις προσπάθειες και τις επιδόσεις κάποιου σε αυτήν τη χώρα!»

Συνάντηση με την ομάδα Ρομποτικής του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής είχε η Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Βούλα Ελευθεριάδου.  Στη συζήτηση της  τόσο με τους μαθητές-μέλη της ομάδας, όσο και με τη Διευθύντρια του Γυμνασίου κ.  Λεμονιά Δαργινίδου, την υπεύθυνη καθηγήτρια Πληροφορικής,  κ. Γλυκερία Φωτιάδου και  την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Νούλα Φιλιππίδου τέθηκαν όλα τα ζητήματα που άπτονται των δραστηριοτήτων της ομάδας.
 
Η κ.  Ελευθεριάδου συνεχάρη τους μαθητές για την προσπάθεια και τις επιδόσεις τους που απέφεραν διακρίσεις  τόσο σε πανελλαδικούς διαγωνισμούς όσο και  σε συμμετοχές παγκοσμίου  επιπέδου. Η πρωτοβουλία για τη δημιουργία της ομάδος ανήκει στην  κ. Φωτιάδου.  Άμεσοι αρωγοί  στάθηκαν τόσο η Διευθύντρια, κ. Δαργινίδου, όσο και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής.
 

Ένα από τα βασικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, που πλέον λειτουργεί σε επίπεδο που αγγίζει τα επαγγελματικά στάνταρ,  είναι η χρηματοδότηση των δράσεων της δεδομένου  ότι συμμετέχει πλέον σε πολύ απαιτητικούς διαγωνισμούς και πολλές φορές έξω από τα όρια της χώρας. Η κ.  Ελευθεριάδου προέτρεψε την κ.  Φωτιάδου να συνεχίσει με αμείωτη ένταση την καλή δουλειά  και της υποσχέθηκε πως θα βοηθήσει να βρεθούν από τον ιδιωτικό τομέα τα απαιτούμενα ποσά για την χρηματοδότηση της ομάδος. «Εξάλλου πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία σε πολλά», τόνισε η κ.  Ελευθεριάδου,  «και να επεκτείνουμε την ακτίνα δράσης μας σε διαφόρους τομείς και φυσικά και στον ιδιωτικό τομέα , χωρίς να τα περιμένουμε όλα από το κράτος. Πρέπει  κι εμείς κάποτε ως κοινωνία να επιβραβεύουμε  τις προσπάθειες και τις επιδόσεις κάποιου  σε αυτήν τη χώρα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.