Με την ηγεσια της ΕΛΑΣ συναντηθηκε το Προεδρειο της ΕΑΥΡ

Παραδόθηκε αναλυτικό υπόμνημα με τα προβλήματα των αστυνομικών του νομού

Σειρά επαφών με τη φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ είχε στην Αθήνα η πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης κ. Σταυρού Τζατζανά και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Ευστάθιος Κατρανίδης. Συγκεκριμένα συναντήθηκαν με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ Αντιστράτηγο Δημήτριο Μάλλιο, τον υπαρχηγό της ΕΛΑΣ κ. Πασχάλη Συριτούδη.

Το προεδρείο εξέφρασε τόσο στον Αρχηγό όσο και τον Υπαρχηγό της ΕΛΑΣ τα συγχαρητήρια της Ένωσης για την προαγωγή τους και μετέφερε τις ευχές όλων των μελών για μια δημιουργική θητεία.

Ακολούθησε μια παραγωγική συζήτηση σε καλό κλίμα η οποία αφορούσε τα  προβλήματα των μελών της Ένωσης σε τοπικό επίπεδο και ζητήθηκε η συνδρομή της ηγεσίας της ΕΛΑΣ στον αγώνα για την επίλυσή τους.

Η φυσική ηγεσίας της ΕΛΑΣ έδειξε ενδιαφέρον για τις προτάσεις της ΕΑΥΡ, αναγνώρισε  το δίκαιο των αιτημάτων της και δεσμεύτηκε ότι αφού επεξεργαστεί τις προτάσεις, θα ενημερώσει σχετικά με τις λύσεις που μπορούν να δρομολογηθούν. Σε αυτή την κατεύθυνση το Προεδρείο της ΕΑΥΡ παρέδωσε στον Αρχηγό και τον Υπαρχηγό της ΕΛΑΣ αναλυτικό υπόμνημα, ενώ απένειμε και στους δύο αναμνηστική πλακέτα.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε καλό κλίμα και από τις δύο πλευρές εκφράστηκε η πρόθεση συνεργασίας, με γνώμονα πάντα τη διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων των αστυνομικών,  αλλά  και  την  επίτευξη της επιζητούμενης αναβάθμισης των παρεχόμενων  υπηρεσιών ασφαλείας στους συμπολίτες μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.