Με τη στηριξη του Δημου Μαρωνειας-Σαπων συνεχιζεται η λειτουργια της ΕΠΑΣ Μαθητειας στις Σαπες

Περίπου 40 μαθητές στα δύο Τμήματα του παραρτήματος

Με περίπου 40 μαθητές στην Α΄ και Β΄ τάξη συνεχίζονται τα μαθήματα στο παράρτημα Σαπών της ΕΠΑΣ Μαθητείας της ΔΥΠΑ. Λειτουργεί για δεύτερη χρονιά με δύο τμήματα που έχουν από δύο τάξεις στις ειδικότητες:  

  1. Υπαλλήλων Διοικητικών Καθηκόντων,  
  2. Βοηθών Φαρμακείου,

Τα μαθήματα διεξάγονται καθημερινά τις απογευματινές ώρες σε αίθουσες του  Γυμνασίου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Σαπών, στο πλαίσιο συνεργασίας της ΔΥΠΑ με τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών ο οποίος παραχώρησε τους χώρους και καλύπτει τα λειτουργικά τους έξοδα, συμβάλλοντας στην απρόσκοπτη λειτουργία τους. Ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος επισκέφτηκε τους χώρους του σχολείου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό και να τους ευχηθεί ενόψει των γιορτών.

Υπενθυμίζεται ότι την έναρξη λειτουργίας της ΕΠΑΣ στις Σάπες είχε εγκαινιάσει το 2022 ο Διοικητής της ΔΥΠΑ κ. Σπύρος Πρωτοψάλτης. Η λειτουργία των τμημάτων της ΕΠΑΣ επιτεύχθηκε ύστερα από τεκμηριωμένη και πειστική διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής, σηματοδότησε την επιστροφή δημοσίων δομών και αποτελεί μία σημαντική παρακαταθήκη για τον Δήμο μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.