Με παρτι αποχαιρετησαν τη σχολικη χρονια οι μαθητες του Ειδικου Δημοτικου Κομοτηνης

Έδωσαν ραντεβού με τη μάθηση από τον Σεπτέμβρη

Με ένα πάρτι γεμάτο παιχνίδι και διασκέδαση αποχαιρέτησαν την Πέμπτη 24 Ιουνίου τη φετινή σχολικά χρονιά μαθητές και εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής. Οι μαθητές απόλαυσαν με την ψυχή τους τα παιχνίδια που είχαν προετοιμάσει οι ίδιοι μαζί με τους δασκάλους τους και έδωσαν ξανά ραντεβού τον Σεπτέμβρη για το όμορφο ταξίδι στην μάθηση.

Το σχολείο ευχαριστεί δημόσια «με όλη μας τη καρδιά το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ” για τα δωράκια που προσέφερε στα παιδιά, το “ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ”, τον “ΦΟΥΡΝΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ”, την αρτοποιεία “ΤΣΙΠΛΑΚΙΔΗ” στον Ροδίτη για τις λιχουδιές που μας προσέφεραν, το ΜΙΧ ΜΑΡΚΕΤ και τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ του σχολείου μας που μας δρόσισαν με τους χυμούς τους, την κ. Μάντσιου Στέλλα ιδιοκτήτρια του καταστήματος “EPONYMO KID” για την διακόσμηση του μπουφέ μας και το “ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ” flower shop που προσέφερε από μια πανέμορφη γλαστρούλα στα παιδιά μας».

Τέλος ευχαρίστησαν την κ. Κωστενίδου Ιωάννα «Υπεύθυνη Παιδαγωγικών Θεμάτων της ΔΠΕ Ροδόπης που μας τίμησε με την παρουσία της».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.