Με νεους πυλωνες και φωτισμο προειδοποιησης για την κυκλοφορια των πεζων ενισχυεται ο φωτισμος στο Κρυονερι

Τοποθέτηση 8 πυλώνων στο ανατολικό άκρο του παραλιακού οικισμού και άλλοι 9 πυλώνων από την παραλιακή οδό μέχρι το βόρειο άκρο του οικισμού

Στην ενίσχυση του οδικού φωτισμού της παραλιακής ζώνης στην περιοχή του Κρυονερίου του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών προχώρησε ο ΔΕΔΔΗΕ μετά από ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και τη στήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Οι εργασίες οι οποίες ολοκληρώνονται, περιλαμβάνουν, την τοποθέτηση 8 πυλώνων στο ανατολικό άκρο του παραλιακού οικισμού στην οδό από Προσκυνητές μέχρι την παραλία καθώς, και την τοποθέτηση άλλων 9 πυλώνων από την παραλιακή οδό μέχρι το βόρειο άκρο του οικισμού.

Επίσης προβλέπουν την εγκατάσταση φωτισμού προειδοποίησης για την κυκλοφορία των πεζών σε 2 πυλώνες σε σημεία όπου παρουσιάζεται αυξημένη κίνηση.  

Το έργο, που είναι ενταγμένο στις δράσεις της Δημοτικής Αρχής για την αναβάθμιση της παραλιακής ζώνης,  θα προσφέρει ενίσχυση του φωτισμού για την εμπέδωση της αίσθησης ασφάλειας των κατοίκων και των επισκεπτών τις νυχτερινές ώρες, αποσόβηση ατυχημάτων, αλλά και αισθητική αναβάθμιση της περιοχής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.