Με μια «εξοδο» σημερα στη Λεσχη Κομοτηναιων υποδεχεται τη νεα χρονια εκδηλωσεων και δρασεων η Φιλοπτωχος Αδελφοτητα Κυριων Κομοτηνης και συνεχιζει με εκδρομες σε Σερρες και Πορτογαλια

Με μία κρύα μπύρα συνοδευόμενη από κρύο πιάτο και ζωντανή μουσική στη Λέσχη Κομοτηναίων στις 20.00 ξεκινά σήμερα η νέα χρονιά δράσεων και εκδηλώσεων για την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Κομοτηνής. Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο 12 ευρώ.
 
Οι δράσεις της Φιλοπτώχου Αδελφότητας όμως δεν σταματούν εδώ καθώς στις 10 και 11 Οκτωβρίου (Σάββατο-Κυριακή) θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στο Άγγιστρο Σερρών με διανυκτέρευση στις Σέρρες. Κατά την παραμονή τους εκεί οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν το Μοναστήρι του Τιμίου Προδρόμου και στην επιστροφή θα επισκεφθούν το Αρχαιολογικό Μουσείο Αμφίπολης. Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο 65 ευρώ σε δίκλινο δωμάτιο (συμπεριλαμβάνεται και το πρωινό).
 
Επίσης, από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί  επταήμερη εκδρομή μας στην Πορτογαλία. Η πτήση θα γίνει απευθείας από Κωνσταντινούπολη. Η Φιλόπτωχος Αδελφότητα παρακαλεί τους ενδιαφερόμενος να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή  διότι είναι περιορισμένος ο αριθμός των αεροπορικών εισιτηρίων. Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο 920 ευρώ σε δίκλινο δωμάτιο. Συμπεριλαμβάνεται πρωινό. Περισσότερες πληροφορίες στο τουριστικό πρακτορείο Βεργίδη στο τηλέφωνο 2531036972.
 
Τέλος να σημειωθεί ότι το Δ.Σ. της Φιλόπτωχου Αδελφότητας αποφάσισε να στηρίξει με τα μέλη και τους φίλους της το θεατρικό τμήμα της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης που παρουσιάζει την παράσταση «Ποίος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ» του Edward Albee τη την Κυριακή 18 Οκτωβρίου και τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου. Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ. Τα έσοδα από την παράσταση θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα.
 
Αεικίνητες πάντα! Μπράβο τους! Ν.Μ. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.