Με λουλουδια το 9ο Περπατημα «Δυναμη Ψυχης»

Κάλεσμα συμμετοχής στην δράση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στην Κομοτηνή

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το 9ο Περπάτημα «Δύναμη Ψυχής» ενάντια στον καρκίνο του μαστού, που θα λάβει χώρα το απόγευμα της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 6:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, με στόχο να σκορπίσει το μήνυμα της πρόληψης παντού.

Ήδη από τις αρχές του μήνα τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων «Δύναμη Ψυχής» διαθέτουν τις μπλούζες του συλλόγου, ενώ τις τελευταίες μέρες βρίσκονται στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, για όσους επιθυμούν να τις πάρουν.

Όπως τόνισε η πρόεδρος κ. Ροδούλα Κοκκινάκη, θα βρίσκονται στο χώρο, απέναντι από τα ΚΕΠ της πλατείας, μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης.

«Όλοι μαζί ας ενώσουμε τις φωνές μας στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής. Καμία γυναίκα να μην χάσουμε από τον καρκίνο του μαστού. Σε όποια τύχει να το προλάβει σε πάρα πολύ πρώιμο στάδιο, όπως είναι πολλά από τα μέλη του Συλλόγου, και είναι ακόμα εδώ μετά από δεκαετίες» προέτρεψε η κ. Κοκκινάκη.

Φέτος το περπάτημα έχει ακόμα ένα συμβολισμό, μιας και αντί για τα ροζ μπαλόνια των προηγούμενων ετών, όσοι συμμετέχουν στο περπάτημα θα κρατούν ένα λουλούδι, δείχνοντας πως, όπως φροντίζουν το λουλούδι, έτσι θα φροντίζουν και τον εαυτό τους.

«Σας περιμένουμε για να περπατήσουμε όλοι στο κέντρο της Κομοτηνής κατά του καρκίνου του μαστού» τόνισε, και θα βρίσκονται μέχρι την τελευταία στιγμή στην πλατεία διαθέτοντας τα μπλουζάκια για το περπάτημα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.