Με κλεμμενο οχημα προσπαθησε να βγει απο τη χωρα 38χρονος Βρετανος

Συνελήφθη την Παρασκευή το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 38χρονος, υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου, κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.
 
Ειδικότερα, ο 38χρονος οδηγώντας πολυτελές Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με πινακίδες των αρχών του Ηνωμένου Βασιλείου, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα. Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο είναι καταχωρημένο από τις Αρχές του Ηνωμένου Βασιελείου, ως όχημα κλεμμένο – υπεξαιρεθέν – απωλεσθέν.
 
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων. 

5 συμπατριώτες τους έβαλαν παράνομα στη χώρα 3 Σύριοι διακινητές

Συνελήφθησαν την Παρασκευή τις πρώτες πρωινές ώρες, σε αγροτική περιοχή του Σοφικού Έβρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, τρεις διακινητές, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 21, 21 και 18 ετών, οι οποίοι διευκόλυναν την είσοδο στη χώρα σε πέντε συμπατριώτες τους.
 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις διακινητές, διότι, αρχικά μετέφεραν παράνομα, με πλαστική βάρκα, από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο, τους πέντε άτομα, ενώ στη συνέχεια τους καθοδήγησαν, πεζή, στο εσωτερικό της χώρας.
 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου. 

Έκλεψαν μοτοσικλέτα και βγήκαν για βόλτα στην Εθνική Οδό

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκε την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι, στην πόλη της Καβάλας.
 
Συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής, στην Εθνική Οδό Καβάλας – Δράμας, από τους παραπάνω αστυνομικούς με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας, δύο άνδρες, ηλικίας 38 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
 
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες να επιβαίνουν σε δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες, μία εκ των οποίων, όπως προέκυψε, είχαν αφαιρέσει από κοινού, το μεσημέρι της Παρασκευής, από την πόλη της Καβάλας.
 
Κατασχέθηκε το παραπάνω δίκυκλο, το οποίο αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
 
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Χειροπέδες σε 31χρονο για διάρρηξη καταστήματος σε χωριό της Δράμας

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Προσοτσάνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, διάρρηξη καταστήματος, που διαπράχθηκε, στις 30 Νοεμβρίου τις πρώτες πρωινές ώρες, σε χωριό της Δράμας. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου για κλοπή.
 
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης διέρρηξε κατάστημα, στην Προσοτσάνη Δράμας και αφαίρεσε από το εσωτερικό του έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ.
 
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε ο παραπάνω ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Προσοτσάνης Δράμας.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνικό Οδό Αλεξανδρούπολης – Ορμενίου

Στοίχισε τη ζωή σε δύο άτομα
 
Τη Δευτέρα το πρωί, στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Ορμενίου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 65χρονος και στο οποίο επέβαινε 69χρονη, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (επικαθήμενο), που οδηγούσε 34χρονος, υπήκοος Βουλγαρίας. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματισθούν θανάσιμα οι δύο επιβαίνοντες στο Ι.Χ.Ε, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ορεστιάδας. 

26 άτομα «στοίβαζε» στο φορτηγάκι του 33χρονος Ρουμάνος διακινητής

Συνελήφθη την Κυριακή το βράδυ, σε επαρχιακή οδό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 33χρονος, υπήκοος Ρουμανίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι έξι άτομα. Δεκατέσσερις από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας και δώδεκα υπήκοοι Ιράκ.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με ρουμανικές πινακίδες και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, είκοσι έξι άτομα.
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.