Με γιορτη εκλεισε την σχολικη χρονια το Ειδικο Γυμνασιο Λυκειο Κομοτηνης

Θεατρική παράσταση και μουσική έντυσαν την τελευταία ημέρα της χρονιάς

Η τελική γιορτή του σχολείου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Μαΐου στο Ειδικό Γυμνάσιο Λύκειο Κομοτηνής την τελευταία ημέρα της χρονιάς για τους μαθητές του Λυκείου

Η εκδήλωση αποτελούνταν από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος καθηγητές και μαθητές συμμετείχαν σε μια θεατρική παράσταση βασισμένη σε γνωστές ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου. Ακολούθησε το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης με συναυλία όπου  συμμετείχε χορωδία από μαθητές του σχολείου ενώ στο τραγούδι μετείχαν καθηγητές του σχολείου με συνοδεία οργάνων από καθηγητές και μαθητή του σχολείου.

Υπεύθυνοι της εκδήλωσης ήταν οι καθηγητές Βογιατζόγλου Ευγενία (κοινωνική λειτουργός), Βόινου Ειρήνη (φιλόλογος) , Ναζαρετιάν Ελισάβετ (φιλόλογος) , Δημήτριος Χικιμτζής (καθηγητής πληροφορικής).

Τα μέλη του Σχολείου ευχαριστούν τους καθηγητές που συμμετείχαν αλλά και βοήθησαν για να υλοποιηθεί η εκδήλωση αυτή: Iωαννίδη Στέφανο, Κωσταντίνο Κατσαρίδη, Αγγελική Καβαλλεράτου , Αθανασία Ντίνα,, Δημήτριο Κόττο, Γκιουλέκα Αλεξάνδρα, Χρήστο Καλαϊτζή, Κωνσταντίνα Μιχαηλίδου και Ευαγγελία Βασιλειάδου, την διευθύντρια Ιομέρη Αθανασία  καθώς και τους μαθητές.

 Επίσης να ευχαριστούν τον προϊστάμενο του ΚΕΔΑΣΥ  κο Φράγκο Σταύρο, την κοινωνική λειτουργό του ΚΕΔΑΣΥ κα Ελευθερία Πασσά και τους γονείς που παρευρέθηκαν στην γιορτή.

Εύχονται τέλος, καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές του Λυκείου στις ενδοσχολικές τους εξετάσεις που αρχίζουν από Δευτέρα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.