Με φαρμακεια πρωτων βοηθειων εξοπλιστηκαν τα δημοτικα σχολεια Αιγειρου και Φαναριου

Δωρεά του Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής

Το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά εμπράκτως το σύγχρονο και αλληλέγγυο κοινωνικό προφίλ του, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου, η οποία εορτάζεται στις 8 Μαΐου, αποφάσισε να δωρίσει και στα δημοτικά σχολεία Αιγείρου και Φαναρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης από ένα ομαδικό φαρμακείο πρώτων βοηθειών, με όλο το απαραίτητο υγειονομικό υλικό.

Για το λόγο αυτό, στις 6 Ιουνίου του έτους 2023, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού επισκέφθηκαν τα συγκεκριμένα σχολεία και παρέδωσαν τα ως άνω είδη.

Οι Ερυθροσταυρίτες, δια της Προέδρου τους, κ. Κλάρας Τζελέπη, διαβεβαίωσαν την εκπαιδευτική κοινότητα ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν κάθε είδους βοήθεια προς όφελος των μαθητών της περιοχής, παραμένοντας αρωγοί στο σπουδαίο έργο, το οποίο επιτελείται σταθερά και με αφοσίωση από όλο το προσωπικό, το οποίο ανήκει στο δυναμικό των συγκεκριμένων σχολικών μονάδων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.