Με επιτυχια το σεμιναριο της ΕΠΣ Θρακης για την οργανωση των ακαδημιων

29 ενδιαφερόμενοι παρακολούθησαν τα όσα είπε ο Δ. Γαργαλιάνος

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, στην αίθουσα «Γ. Παυλίδης» της Π.Ε. Ροδόπης, επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα : «Οργάνωση Ακαδημίας : Από τα οφέλη στην αυτοχρηματοδότηση», με εισηγητή τον αναπληρωτή καθηγητή στη ΣΕΦΑΑ – ΔΠΘ και συνεργάτη της ΕΠΟ, κ. Δημήτριο Γαργαλιάνο.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν 29 ενδιαφερόμενοι, μεταξύ των οποίων προπονητές, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, φοιτητές της ΣΕΦΑΑ- ΔΠΘ, μέλη ΔΣ των αθλητικών σωματείων και της ΕΠΣ Θράκης. 

Η εκδήλωση αποτέλεσε την αφετηρία ενός διαρκούς κύκλου εκπαίδευσης που στόχο έχουν τη δημιουργία νέων ακαδημιών και τη βελτίωση των υπαρχουσών, την επιμόρφωση των διοικητικών στελεχών των ομάδων, την προσέλκυση περισσότερου κόσμου (αθλητές, παράγοντες, γονείς, χορηγούς) στο ποδόσφαιρό και την παροχή των απαραίτητων εφοδίων και εργαλείων στους παράγοντες των σωματείων ή σε νέους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Η ΕΠΣ Θράκης ευχαριστεί θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Τσαλικίδη, για την παραχώρηση της αίθουσας, το χορηγό Σοκολάτα Cafe και φυσικά τον εισηγητή κ. Δημήτριο Γαργαλιάνο για τις πολύτιμες γνώσεις και πληροφορίες που μοιράστηκε με τους συμμετέχοντες. Ευχαριστεί επίσης θερμά όλες και όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και την τίμησαν με την παρουσία τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.