Με επιτυχια στεφθηκε η 1η Ψαρευτικη Συναντηση στην παραλια Φαναριου

20 και πλέον ερασιτέχνες ψαράδες επιδόθηκαν στο αγαπημένο τους χόμπι και δώρισαν την ψαριά στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης

Με τη συμμετοχή 20 και πλέον ερασιτεχνών ψαράδων ολοκληρώθηκε το Σάββατο 6 Ιουνίου η 1η Ψαρευτική Συνάντηση με καλάμι από γιαλό που διοργάνωσε το κατάστημα ειδών αλιείας Μαρία Τζικάκη στο Πόρτο Λάγος. Στη διοργάνωση που έλαβε χώρα στην παραλία Φαναρίου, μπροστά από τον χώρο του Κάμπινγκ, συμμετείχε ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Ψαράδων ν. Ξάνθης αλλά και πολλοί μεμονωμένοι ψαράδες από τη Ροδόπη και την Ξάνθη, ενώ στον ψαρά που συγκέντρωνε τη μεγαλύτερη ποσότητα ψαρών τον περίμεναν πλούσια δώρα.
 
Έτσι οι ερασιτέχνες ψαράδες επιδόθηκαν με θέρμη στο αγαπημένο τους χόμπι και κατάφεραν να βγάλουν από τη θάλασσα κάτι παραπάνω από 28 κιλά ψάρια, τα περισσότερα μουρμούρες, που στη συνέχεια δωρίστηκαν στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης.
 
Μετά το τέλος της 1ης Ψαρευτικής Συνάντησης που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τους ψαράδες για τη συμμετοχή τους, τον κ. Θάνο Παναγιωτόπουλο, διευθυντή του κάμπινγκ Φαναρίου για την παραχώρηση του χώρου, των σύλλογο ερασιτεχνών ψαράδων Ξάνθης για τη βοήθεια τους αλλά και τον Georgino Caf για την προσφορά στους καφέδες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.