Με επιτυχια ολοκληρωθηκε το τριημερο παρεμβασης της Κινητης Μοναδας «Προστασια»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο παρέμβασης της Κινητής Μονάδας Προστασία σε επιμέρους Οικισμούς του Νομού μας κατόπιν ενεργειών του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ροδόπης «Η Τραπεζούντα». Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Νικολαΐδης αναφέρει ότι «η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας των Δήμων Σαπών και Φιλύρας ήταν πραγματικά πρωτόγνωρη, αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από 300 και πλέον άτομα σε κάθε έναν από τους προαναφερθέντες δήμους και ότι η δυνατότητα της Μονάδας ισοδυναμεί με την εξυπηρέτηση έως 60 ατόμων ημερησίως. Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και στον Οικισμό των Ποντίων της Κομοτηνής, ενώ το ενδιαφέρον ήταν εξίσου μεγάλο τόσο για το τεστ Παπανικολάου και την Μέτρηση της Οστικής Πυκνότητας όσο και για τις Αιματολογικές Εξετάσεις και το Ηλεκτροκαρδιογράφημα».

 

Ο πρόεδρος του συλλόγου δεν παρέλειψε να τονίσει την πραγματικά συγκινητική προσπάθεια του προσωπικού της Μονάδας όπως των γιατρών, παρασκευαστριών, νοσοκόμων, μαιών και χειριστών που κατέβαλαν τα μέγιστα για την εξυπηρέτηση όσο το δυνατόν περισσότερου κόσμου όπως επίσης την καθοριστικής σημασίας στήριξη του Διοικητή της 4ης ΔΥΠΕ και της Υπεύθυνης του Προγράμματος Παρεμβάσεων της Κινητής Μονάδας Προστασία κ. Πόπης Θεοδοσιάδου καθώς και την άριστη συνεργασία με τους Δήμους όπου φιλοξενήθηκε η δράση και το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

 

Ο Πρόεδρος ανέφερε ότι λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος του κόσμου έχει ήδη δρομολογηθεί παρέμβαση της Κινητής Μονάδας Προστασία τον προσεχή Μάιο για μια εβδομάδα σε διάφορους οικισμούς και πάλι του νομού μας.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.